Go Back  FlyerTalk Forums > Support&Services > Technical Support and Feedback
Reload this Page >

Is it possible to link to a youtube video without embedding it?

Is it possible to link to a youtube video without embedding it?

Old Jun 17, 20, 7:07 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 2,075
Is it possible to link to a youtube video without embedding it?

When I post a link to a youtube video, the forum seems to automatically convert it into an embedded video.

Is there any way to avoid this? Sometimes one just wishes to place a textual link...
cockpitvisit is online now  
Old Jun 18, 20, 9:38 am
  #2  
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Location: Los Angeles
Programs: Internet Brands
Posts: 2,232
No reliable way that I can determine. I managed to get a YouTube link to display as a URL, but when I did the exact same thing, I couldn't replicate it.
youtube.com/watch?v=il235kluZag

I got the above by pasting the URL into the "Source" editor and removing the https://
cockpitvisit likes this.

Last edited by IBJoel; Jun 18, 20 at 10:08 am
IBJoel is offline  
Old Jun 18, 20, 9:55 am
  #3  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 2,075
Appears as an embedded video for me.
cockpitvisit is online now  
Old Jun 19, 20, 8:30 am
  #4  
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Location: Los Angeles
Programs: Internet Brands
Posts: 2,232
Originally Posted by cockpitvisit View Post
Appears as an embedded video for me.
Can you post a screenshot, please? Seems odd that it wouldn't be the plain text that the editor says it is.
IBJoel is offline  
Old Jun 19, 20, 11:14 am
  #5  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2001
Location: Germany
Posts: 2,075
No, it's okay now.

Your first attempt (before you edited the post) appeared as an embedded video to me.
IBJoel likes this.
cockpitvisit is online now  
Old Jun 22, 20, 10:59 pm
  #6  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: May 2002
Location: Pittsburgh
Programs: MR/SPG LT Titanium, AA LT PLT, UA SLV, Avis PreferredPlus
Posts: 26,423
But now it's just plain text - not meeting the request of someone who "wishes to place a textual link..."

Was this functionality disabled - I certainly seem to recall being able to do this in the past.
CPRich is offline  
Old Jun 23, 20, 12:06 pm
  #7  
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Location: Los Angeles
Programs: Internet Brands
Posts: 2,232
Originally Posted by CPRich View Post
But now it's just plain text - not meeting the request of someone who "wishes to place a textual link..."

Was this functionality disabled - I certainly seem to recall being able to do this in the past.
I was able to do it once when I was testing, too. But even replicating the exact steps, I was unable to do it again
IBJoel is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: