Cannot access TK website

Old Jan 1, 21, 8:38 am
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK/Mauritius
Programs: BA Executive Skywards silver Virgin Enrich Flying Blue Hilton Honours Hyatt Priority Club Kestrel A
Posts: 622
Cannot access TK website

For the past two days have been unable to access TK website. Getting red error message as follows:

Error

A technical error has occurred.
2136fa81-1d5a-41ff-9cad-0046e7e42ea0


I tried to post a screenshot but it wasn't accepted.

Ayone else have a problem?

Usig W10 on Firefox.

Thanks!
daisymay2 is offline  
Old Jan 1, 21, 9:02 am
  #2  
 
Join Date: Nov 2018
Location: Istanbul, Turkey
Programs: TK M&S Elite Plus, QRPC Platinum, BAEC Silver, PC Bolbol, All Silv, HH Blue, Bonvoy, BW Rewards
Posts: 7,838
I'm a Mac user and I tried to visit TK.com on Safari and Firefox and there aren't any issues on my side. The website works like normal.
Try deleting cookies and re-try visiting the TK website.
ISTFlyer is online now  
Old Jan 1, 21, 9:16 am
  #3  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK/Mauritius
Programs: BA Executive Skywards silver Virgin Enrich Flying Blue Hilton Honours Hyatt Priority Club Kestrel A
Posts: 622
Thanks. I think its firefox in my case. Tried it with Edge browser and that worked but wont save to desktop. Oh well!
Can get into my account with Edge but no flights saved yet we have MAN-MRU booked for late June.
Will see if it resolves itself but may phone them if flights don'e reappear in a day or so.

Last edited by daisymay2; Jan 1, 21 at 9:31 am
daisymay2 is offline  
Old Jan 1, 21, 9:57 am
  #4  
 
Join Date: Apr 2010
Location: ORD
Programs: AA, UA, GE
Posts: 4,017
Originally Posted by daisymay2 View Post
Thanks. I think its firefox in my case. Tried it with Edge browser and that worked but wont save to desktop. Oh well!
Can get into my account with Edge but no flights saved yet we have MAN-MRU booked for late June.
Will see if it resolves itself but may phone them if flights don'e reappear in a day or so.
I believe TK uses Amadeus as its back end. Try putting your PNR into CheckMyTrip.com and see if it shows there.

If it shows in CMT, it is probably a TK website issue and your trip is OK. If not, then you need to call TK and see what the issue is.
cheltzel is online now  
Old Jan 1, 21, 10:26 am
  #5  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK/Mauritius
Programs: BA Executive Skywards silver Virgin Enrich Flying Blue Hilton Honours Hyatt Priority Club Kestrel A
Posts: 622
Unhappy

Originally Posted by cheltzel View Post
I believe TK uses Amadeus as its back end. Try putting your PNR into CheckMyTrip.com and see if it shows there.

If it shows in CMT, it is probably a TK website issue and your trip is OK. If not, then you need to call TK and see what the issue is.
Thanks!

Not my day. Tried to create account with CheckMyTrip and it wont verify it by email.

Managed to create account on phone and it says booking status unknown.

Last edited by daisymay2; Jan 1, 21 at 10:47 am
daisymay2 is offline  
Old Jan 1, 21, 11:01 am
  #6  
 
Join Date: Apr 2010
Location: ORD
Programs: AA, UA, GE
Posts: 4,017
Originally Posted by daisymay2 View Post
Thanks!

Not my day. Tried to create account with CheckMyTrip and it wont verify it by email.

Managed to create account on phone and it says booking status unknown.
My upcoming QR flight shows as "Confirmed" so I suspect your itinerary has not been ticketed by TK at this time. You may want to call or contact TK on social media to check on it.
daisymay2 likes this.
cheltzel is online now  
Old Jan 1, 21, 11:08 am
  #7  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK/Mauritius
Programs: BA Executive Skywards silver Virgin Enrich Flying Blue Hilton Honours Hyatt Priority Club Kestrel A
Posts: 622
Originally Posted by cheltzel View Post
My upcoming QR flight shows as "Confirmed" so I suspect your itinerary has not been ticketed by TK at this time. You may want to call or contact TK on social media to check on it.
Thanks! My booking has been confirmed, seats booked etc for over a year and had to be changed twice. But now nothing.

Will ring them tomorrow plus ask them on FB or Twitter.
daisymay2 is offline  
Old Jan 1, 21, 11:38 am
  #8  
 
Join Date: Apr 2010
Location: ORD
Programs: AA, UA, GE
Posts: 4,017
Originally Posted by daisymay2 View Post
Thanks! My booking has been confirmed, seats booked etc for over a year and had to be changed twice. But now nothing.

Will ring them tomorrow plus ask them on FB or Twitter.
It could also be something with CMT. But it will put your mind at ease if you reach out the TK and make sure.
cheltzel is online now  
Old Jan 1, 21, 12:31 pm
  #9  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK/Mauritius
Programs: BA Executive Skywards silver Virgin Enrich Flying Blue Hilton Honours Hyatt Priority Club Kestrel A
Posts: 622
Smile

Originally Posted by cheltzel View Post
It could also be something with CMT. But it will put your mind at ease if you reach out the TK and make sure.

Thanks again!

Had a reply on Twitter and they suggest using MMB rather than going into my flights!

Sorted.
daisymay2 is offline  
Old Jan 3, 21, 7:23 pm
  #10  
 
Join Date: Sep 2004
Location: YVR
Programs: TK Elite Plus, IC Plat Ambassador, HH Diamond
Posts: 647
Originally Posted by daisymay2 View Post
For the past two days have been unable to access TK website. Getting red error message as follows:

Error

A technical error has occurred.
2136fa81-1d5a-41ff-9cad-0046e7e42ea0


I tried to post a screenshot but it wasn't accepted.

Ayone else have a problem?

Usig W10 on Firefox.

Thanks!
I get the same using Chrome, does not go away after deleting cookies. When switching to Edge it goes away after deleting cookies but returns after first visit to website.
daisymay2 likes this.
tobegold is offline  
Old Jan 4, 21, 9:38 am
  #11  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2007
Location: UK/Mauritius
Programs: BA Executive Skywards silver Virgin Enrich Flying Blue Hilton Honours Hyatt Priority Club Kestrel A
Posts: 622
Originally Posted by tobegold View Post
I get the same using Chrome, does not go away after deleting cookies. When switching to Edge it goes away after deleting cookies but returns after first visit to website.
Thank you! Glad it's not just me!

Still cannot access my next flights and have to go via MMB and input the flight booking number.
daisymay2 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: