Go Back  FlyerTalk Forums > Support&Services > Technical Support and Feedback
Reload this Page >

The "Adding a New Thread or New Post" Thread In This Forum Broken?

The "Adding a New Thread or New Post" Thread In This Forum Broken?

Old Sep 4, 19, 11:22 am
  #1  
Ambassador, New England
Original Poster
 
Join Date: Aug 2001
Location: Maineiac, USA
Programs: Amtrak, WN RR, Choice
Posts: 2,550
The "Adding a New Thread or New Post" Thread In This Forum Broken?

It looks like JDiver might be working on this already (based on the "test thread" that was created), but when I click on the thread in this forum entitled "Adding a New Thread or New Post", it brings up an error message:
This page isn’t working Flyertalk.com redirected you too many times.
I'm guessing the title of the thread ending with the words "New Post" is causing problems with the URL that is automatically generated. If possible, I think the solution would be to remove the words "New Post" from the title of that thread.
lo2e is offline  
Old Sep 4, 19, 11:32 am
  #2  
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Programs: Internet Brands
Posts: 1,777
Yep, I have tech working on it, although it was working yesterday. If it is a title issue, I can't load the page to edit the title.
JDiver likes this.
IBJoel is offline  
Old Sep 4, 19, 11:36 am
  #3  
Moderator: American AAdvantage, TAP, Mexico, Technical Support and Feedback, and The Suggestion Box
 
Join Date: May 2000
Location: NorCal - SMF area
Programs: AA LT Plat; HH LT Diamond, Maître-plongeur des Muccis
Posts: 61,499
Originally Posted by IBJoel View Post
Yep, I have tech working on it, although it was working yesterday. If it is a title issue, I can't load the page to edit the title.
That thread, and a new one, became unusable when I added illustrations through the “Manage Attachments” tool.

P.S. But I see ow it’s a title issue.

Last edited by JDiver; Sep 4, 19 at 1:31 pm Reason: Add postscript
JDiver is offline  
Old Sep 4, 19, 11:36 am
  #4  
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Los Angeles, CA
Programs: SPG
Posts: 596
Its "by design" - a robust feature - if a thread title explicitly ends with the words "new post" it will cause the loop. Title has been changed and sooner than later we'll finally patch this bug.
JDiver and IBJoel like this.
IBxAnders is offline  
Old Sep 4, 19, 11:40 am
  #5  
Moderator: American AAdvantage, TAP, Mexico, Technical Support and Feedback, and The Suggestion Box
 
Join Date: May 2000
Location: NorCal - SMF area
Programs: AA LT Plat; HH LT Diamond, Maître-plongeur des Muccis
Posts: 61,499
Originally Posted by IBxAnders View Post
Its "by design" - a robust feature - if a thread title explicitly ends with the words "new post" it will cause the loop. Title has been changed and sooner than later we'll finally patch this bug.
Thanks.

If you can resuscitate the still broken thread I’ll do some refitting, merging, etc. to get it on one thread.
JDiver is offline  
Old Sep 4, 19, 11:41 am
  #6  
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Programs: Internet Brands
Posts: 1,777
Originally Posted by IBxAnders View Post
Its "by design" - a robust feature - if a thread title explicitly ends with the words "new post" it will cause the loop. Title has been changed and sooner than later we'll finally patch this bug.
Thank you, Mike
IBJoel is offline  
Old Sep 4, 19, 11:46 am
  #7  
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Location: Los Angeles, CA
Programs: SPG
Posts: 596
Originally Posted by JDiver View Post
Thanks.

If you can resuscitate the still broken thread I’ll do some refitting, merging, etc. to get it on one thread.
I thought I did and it should be working - is it not for you? I just renamed it and it should be loading fine.
IBxAnders is offline  
Old Sep 4, 19, 11:47 am
  #8  
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Location: Los Angeles, CA
Posts: 4,930
I just fixed it.
IBJoel likes this.
IBobi is offline  
Old Sep 4, 19, 11:47 am
  #9  
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Programs: Internet Brands
Posts: 1,777
Originally Posted by IBxAnders View Post
I thought I did and it should be working - is it not for you? I just renamed it and it should be loading fine.
Between you and Paul, we got it sorted
IBJoel is offline  
Old Sep 4, 19, 1:30 pm
  #10  
Moderator: American AAdvantage, TAP, Mexico, Technical Support and Feedback, and The Suggestion Box
 
Join Date: May 2000
Location: NorCal - SMF area
Programs: AA LT Plat; HH LT Diamond, Maître-plongeur des Muccis
Posts: 61,499
Thanks, IBPeople.

All is well now, thank you.

The topic is now covered in the working thread:

https://www.flyertalk.com/forum/tech...lti-quote.html

I’ll thank lo2e as well, and close this thread.

JDiver, Co-Moderator
IBobi likes this.
JDiver is offline  

Thread Tools
Search this Thread