Go Back  FlyerTalk Forums > Support&Services > Technical Support and Feedback
Reload this Page >

Thread page not displaying completely

Thread page not displaying completely

Reply

Old Dec 30, 10, 11:05 am
  #1  
FlyerTalk Evangelist
Original Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Not here; there!
Programs: AA Lifetime Gold
Posts: 20,705
Wirelessly posted (BlackBerry8530/5.0.0.601 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/417)

More and more, when accessing FT from my BlackBerry, I have been seeing this language at the bottom of a (truncated) thread page, where only a single post -- or part of a single post -- appears:

"Error encountered during XML parse: End tag does not match start tag 'b'."

Also, on an unrelated matter, the editing function does not seem to work on my Blackberry: although I get a message indicating that I have successfully edited my post, the post itself remains unedited. This problem has been ongoing for about a year, I would say, and was previously reported in this forum.
guv1976 is offline  
Reply With Quote
Old Dec 30, 10, 4:41 pm
  #2  
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 959
Originally Posted by guv1976 View Post
Wirelessly posted (BlackBerry8530/5.0.0.601 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/417)

More and more, when accessing FT from my BlackBerry, I have been seeing this language at the bottom of a (truncated) thread page, where only a single post -- or part of a single post -- appears:

"Error encountered during XML parse: End tag does not match start tag 'b'."

Also, on an unrelated matter, the editing function does not seem to work on my Blackberry: although I get a message indicating that I have successfully edited my post, the post itself remains unedited. This problem has been ongoing for about a year, I would say, and was previously reported in this forum.
This is the wap version, correct? We'll take a look.
IB-Dick is offline  
Reply With Quote
Old Dec 30, 10, 4:55 pm
  #3  
FlyerTalk Evangelist
Original Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Not here; there!
Programs: AA Lifetime Gold
Posts: 20,705
Wirelessly posted (BlackBerry8530/5.0.0.601 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/417)

Originally Posted by IB-Dick
Originally Posted by guv1976 View Post
Wirelessly posted (BlackBerry8530/5.0.0.601 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/417)

More and more, when accessing FT from my BlackBerry, I have been seeing this language at the bottom of a (truncated) thread page, where only a single post -- or part of a single post -- appears:

"Error encountered during XML parse: End tag does not match start tag 'b'."

Also, on an unrelated matter, the editing function does not seem to work on my Blackberry: although I get a message indicating that I have successfully edited my post, the post itself remains unedited. This problem has been ongoing for about a year, I would say, and was previously reported in this forum.
This is the wap version, correct? We'll take a look.
Yes, the wap version of FT. Thanks for looking into this!
guv1976 is offline  
Reply With Quote
Old Feb 14, 11, 7:55 pm
  #4  
FlyerTalk Evangelist
Original Poster
 
Join Date: Dec 2003
Location: Not here; there!
Programs: AA Lifetime Gold
Posts: 20,705
Wirelessly posted (BlackBerry8530/5.0.0.601 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/417)

IB-Dick, any closer to fixing either or both of these problems?
guv1976 is offline  
Reply With Quote
Old Feb 15, 11, 6:03 pm
  #5  
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 959
Not really, as the WAP version of the site is a third party software that we can't modify.
IB-Dick is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread