Go Back  FlyerTalk Forums > Support&Services > Technical Support and Feedback
Reload this Page >

When I load FT, I get a pop-up window that says "1". Why and how do I stop it?

When I load FT, I get a pop-up window that says "1". Why and how do I stop it?

Old Jul 19, 10, 9:02 am
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: NYC
Programs: National Executive, TSA Disparager Gold
Posts: 1,386
When I load FT, I get a pop-up window that says "1". Why and how do I stop it?

When I fire up Firefox (3.6.7) and go to www.flyertalk.com I get a window that says "1". The top of the bar says "The page at http://www.flyertalk.com says:". This is quite an annoyance, anyone know how to stop this behavior?
fs2k2isfun is offline  
Old Jul 19, 10, 10:34 am
  #2  
 
Join Date: Sep 2004
Location: Leesburg, VA AA EXP, 2MM lifetime
Programs: SPG PLT, Hyatt Diamond, 10% progress towards lifetime Hyatt Diamond
Posts: 2,326
ModSpeak On

This should get better response in Technical Issues.

ModSpeak Off
Pizzaman is offline  
Old Jul 19, 10, 1:33 pm
  #3  
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,398
Originally Posted by fs2k2isfun View Post
When I fire up Firefox (3.6.7) and go to www.flyertalk.com I get a window that says "1". The top of the bar says "The page at http://www.flyertalk.com says:". This is quite an annoyance, anyone know how to stop this behavior?
As Firefox 3.6.7 is still in beta, I think the best advice I can offer is to revert to the stable v3.6.6 for the time being.
Mikel at Webflyer is offline  
Old Jul 20, 10, 10:56 am
  #4  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: NYC
Programs: National Executive, TSA Disparager Gold
Posts: 1,386
Here is how I fixed it. The homepage would never finish loading. I found the element that was causing it to hang was from addtoany.com, so I simply blocked that in ........ Problem solved.
fs2k2isfun is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: