Where did the text go?

Old May 6, 09, 11:20 pm
  #1  
FlyerTalk Evangelist
Original Poster
 
Join Date: Feb 2007
Location: Los Angeles / Basel
Programs: UA 1K MM, AA EXP, Hyatt Globalist
Posts: 25,209
Where did the text go?

Check out what I am seeing right now in the UA forum:



Anyone else have this problem?
MatthewLAX is offline  
Old May 6, 09, 11:29 pm
  #2  
Flyertalk Evangelist and Moderator: Coupon Connection and Travel Products
 
Join Date: Jul 2000
Location: Athens, GA USA
Programs: Hilton Diamond
Posts: 18,752
I just checked out the United Forum... I am seeing all the threads no problem.... you are just SPECIAL....
wharvey is offline  
Old May 6, 09, 11:34 pm
  #3  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ponte Vedra Beach, FL
Programs: DL PM, HH Diamond, Fairmont Prem, SPG Gold, Priority Club Plat/IC Amb, AmEx Plat
Posts: 10,839
Happend to me on the DL forum and ironically when I headed over to Technical Issues to inquire, it happend here too. Seems to have resolved itself for me. But MikeMpls saw it too. So it is not just you. I'm on IE8.

http://www.flyertalk.com/forum/11708689-post43638.html
AndyTLe is offline  
Old May 6, 09, 11:45 pm
  #4  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Dec 2004
Location: MSP
Programs: Fallen Plats, ex-WN CP, DYKWIW; still a Hilton Diamond & Club Cholula™ Super Plats
Posts: 25,247
It's not consistent, happens in some forum for a while, then not. Sometimes it happens when you're reading a thread or looking at someone's profile.

What's happen is that certain blue texts (2 or 3 of them) are changed to white font on white background. If you drag your cursor over everything, they become readable & you can navigate.

It appears perhaps something is corrupting the stylesheet.
MikeMpls is offline  
Old May 7, 09, 12:25 am
  #5  
FlyerTalk Evangelist
Original Poster
 
Join Date: Feb 2007
Location: Los Angeles / Basel
Programs: UA 1K MM, AA EXP, Hyatt Globalist
Posts: 25,209
I can see the UA page again.
MatthewLAX is offline  
Old May 7, 09, 12:28 am
  #6  
Suspended
 
Join Date: Sep 2004
Location: USA
Programs: UA/CO(1K-PLT), AA(PLT), QR, EK, Marriott(PLT), Hilton(DMND)
Posts: 9,539
Happens to me intermittently too. In addition, when I am in a thread, I sometimes cannot see the member name/info for individual posts. I am using Google Chrome. Someone needs to get on this ASAP.
PhlyingRPh is offline  
Old May 7, 09, 12:53 am
  #7  
 
Join Date: Oct 2008
Location: Portland, OR
Programs: Star Alliance, One World, Skyteam, BR, GA, EK, VX, SPG, Marriott, Hyatt, Hilton, IC
Posts: 4,064
Originally Posted by PhlyingRPh View Post
Happens to me intermittently too. In addition, when I am in a thread, I sometimes cannot see the member name/info for individual posts. I am using Google Chrome. Someone needs to get on this ASAP.
Happened to me too.. At first the entire airline FF pages has no text.. then the TSA threads.. Then the FF pages went back on.. Still waiting on the TSA threads..
General_Flyer is offline  
Old May 7, 09, 2:50 pm
  #8  
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,690
Thanks all for reporting this. The issue is currently being reviewed.
Mikel at Webflyer is offline  
Old May 7, 09, 5:13 pm
  #9  
Suspended
 
Join Date: Sep 2004
Location: USA
Programs: UA/CO(1K-PLT), AA(PLT), QR, EK, Marriott(PLT), Hilton(DMND)
Posts: 9,539
Originally Posted by Mikel at Webflyer View Post
Thanks all for reporting this. The issue is currently being reviewed.
Mine's working alright now. Thanks very much for the fix!
PhlyingRPh is offline  
Old May 7, 09, 10:14 pm
  #10  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Aug 2003
Location: SNA
Programs: UA Million Mile Nobody, Marriott Platinum Elite, SPG Gold
Posts: 25,229
Originally Posted by PhlyingRPh View Post
Mine's working alright now. Thanks very much for the fix!
Not close to being fixed. Still getting it in all forums about half the time.
flyinbob is offline  
Old May 7, 09, 10:16 pm
  #11  
 
Join Date: May 2002
Programs: WN F9 HA UA AA IHG HH MR
Posts: 2,551
I have been getting this problem intermittently since yesterday. Using MacBook G4, it occurs on Safari, Firefox, and Opera. Missing text is getting more constant now.
Tanic is online now  
Old May 7, 09, 10:16 pm
  #12  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Aug 2003
Location: SNA
Programs: UA Million Mile Nobody, Marriott Platinum Elite, SPG Gold
Posts: 25,229
Originally Posted by Mikel at Webflyer View Post
Thanks all for reporting this. The issue is currently being reviewed.
What's interesting is that here in the technical forum (at least I think that's what it is. Can't see the title) all the posters names are missing except yours. Big red letters. Only yours.
flyinbob is offline  
Old May 7, 09, 10:24 pm
  #13  
 
Join Date: May 2006
Location: DFW
Programs: Marriott Plat, Southwest A-List Preferred
Posts: 244
yup... been having the same issue intermittently for the past 24 hours, and am having it especially bad right now. have to ctrl+A to view stuff.


i guess this will help me study for my contracts final tomorrow though, so i guess you can keep it messed up for a bit, lol.
robhakari is offline  
Old May 7, 09, 10:26 pm
  #14  
FlyerTalk Evangelist
Original Poster
 
Join Date: Feb 2007
Location: Los Angeles / Basel
Programs: UA 1K MM, AA EXP, Hyatt Globalist
Posts: 25,209
Now all pages on FT are looking like my screenshot in post #1.
MatthewLAX is offline  
Old May 7, 09, 10:31 pm
  #15  
 
Join Date: Oct 2008
Location: Portland, OR
Programs: Star Alliance, One World, Skyteam, BR, GA, EK, VX, SPG, Marriott, Hyatt, Hilton, IC
Posts: 4,064
Originally Posted by MatthewLAX View Post
Now all pages on FT are looking like my screenshot in post #1.
Indeed.. I've tried browsing the FF page, Main page, it seems everything is affected..
General_Flyer is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: