Punctuation display issue

Old Sep 27, 19, 5:02 pm
  #1  
Original Member
Original Poster
 
Join Date: May 1998
Location: CT/NY
Programs: UA Platinum/MM, Marriott LT Titanium, Hyatt Discoverist
Posts: 4,373
Punctuation display issue

It appears that this is showing up randomly, but occasionally both apostrophes and quotation marks are displaying as boxes. I am using Chrome 77.0.3865.90

Here's a screenshot from thread: Introducing PlusPoints New Upgrade Benefits for MileagePlus Premier Members

PTahCha is offline  
Old Sep 30, 19, 10:02 am
  #2  
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Programs: Internet Brands
Posts: 1,789
Originally Posted by PTahCha View Post
It appears that this is showing up randomly, but occasionally both apostrophes and quotation marks are displaying as boxes. I am using Chrome 77.0.3865.90

Here's a screenshot from thread: Introducing PlusPoints New Upgrade Benefits for MileagePlus Premier Members
Is this on Desktop? Does it still occur if you clear your cache? How does this look? "Doesn't aren't ain't Your's"
IBJoel is offline  
Old Sep 30, 19, 11:24 am
  #3  
Original Member
Original Poster
 
Join Date: May 1998
Location: CT/NY
Programs: UA Platinum/MM, Marriott LT Titanium, Hyatt Discoverist
Posts: 4,373
It is on desktop. It happens occasionally and randomly. Right now it's showing fine.
PTahCha is offline  
Old Oct 7, 19, 1:29 pm
  #4  
Original Member
Original Poster
 
Join Date: May 1998
Location: CT/NY
Programs: UA Platinum/MM, Marriott LT Titanium, Hyatt Discoverist
Posts: 4,373
Update - it happened again, but if I refresh the page, then it's fully loaded with punctuations intact. I am guessing it's a browser/load issue.
IBJoel likes this.
PTahCha is offline  

Thread Tools
Search this Thread