FT time display issues on my device

Old Oct 7, 17, 8:33 am
  #1  
A FlyerTalk Posting Legend
Original Poster
 
Join Date: Sep 2009
Location: Minneapolis: DL DM charter 2.3MM
Programs: A3*Gold, SPG Plat, HyattDiamond, MarriottPP, LHW exAccess, ICI, Raffles Amb, NW PE MM, TWA Gold MM
Posts: 83,575
FT doesn't know what time it is

I just double checked and my account is still set to Central time. Yet, within the last few days, I've noticed that the time stamp on posts seems to be Mountain time. For example, I recently saw "new posts" with time stamps around 8:20 am despite the correct time in Chicago being around 9:20 am.

Could FT be using an out-of-date date for the start of daylight savings time? Or using the date when daylight savings time starts in some other country, perhaps in the EU?

Last edited by JDiver; Oct 7, 17 at 11:37 am Reason: Retitle thread, restore original post title
MSPeconomist is offline  
Old Oct 7, 17, 11:35 am
  #2  
Moderator: American AAdvantage, TAP, Mexico, Technical Support and Feedback, and The Suggestion Box
 
Join Date: May 2000
Location: NorCal - SMF area
Programs: AA LT Plat; HH LT Diamond, Maître-plongeur des Muccis
Posts: 61,502
Originally Posted by MSPeconomist View Post
I just double checked and my account is still set to Central time. Yet, within the last few days, I've noticed that the time stamp on posts seems to be Mountain time. For example, I recently saw "new posts" with time stamps around 8:20 am despite the correct time in Chicago being around 9:20 am.

Could FT be using an out-of-date date for the start of daylight savings time? Or using the date when daylight savings time starts in some other country, perhaps in the EU?
I wonder if this could be due to the change from http to https? That has affected other functions as well.

Otherwise, the time display is correct on my devices and we're not seeing other reports of that - so it's certainly not FT-centric other than the http issue.
IBobi likes this.

Last edited by JDiver; Oct 7, 17 at 11:41 am
JDiver is offline  
Old Oct 9, 17, 1:00 pm
  #3  
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Location: Los Angeles, CA
Posts: 4,933
Originally Posted by MSPeconomist View Post
I just double checked and my account is still set to Central time. Yet, within the last few days, I've noticed that the time stamp on posts seems to be Mountain time. For example, I recently saw "new posts" with time stamps around 8:20 am despite the correct time in Chicago being around 9:20 am.

Could FT be using an out-of-date date for the start of daylight savings time? Or using the date when daylight savings time starts in some other country, perhaps in the EU?
As Jose said, check if you're on http or https when this happens. If you're on http and it does, let me know.
IBobi is offline  

Thread Tools
Search this Thread