Google ads displacing posts

Old Aug 2, 10, 9:50 pm
  #1  
FlyerTalk Evangelist
Original Poster
 
Join Date: May 2001
Location: MSY; 2-time FT Fantasy Football Champ, now in recovery.
Programs: AA lifetime GLD; UA Silver; Marriott LTTE; IHG Plat,
Posts: 13,188
Google ads displacing posts

Suddenly tonight, I'm getting blue and white backgrounded Ads By Google on the right part of the page. On the forum thread list page, they fit fine, but on the thread itself, the ads are a few pixels too wide, and all the posts appear below them.

Windows 7, Firefox 3.6.8, ....... disabled.

Edit to add: see post 6 for a screenshot.

Last edited by swag; Aug 3, 10 at 7:55 am
swag is offline  
Old Aug 3, 10, 12:38 am
  #2  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Feb 2003
Location: Greener Pastures
Posts: 10,497
I'm having similar issues too. I just looked at some threads and it seems that the 3rd post in some threads have their content being blocked.

bhatnasx is offline  
Old Aug 3, 10, 1:47 am
  #3  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Dec 2000
Location: Shanghai
Posts: 31,145
I've seen the problem at hand before. Today, I'm experiencing a similar, but new (to me) issue.

Adds are forcing the thread content to below the viewable area on my screen, so it appears as though pages haven't loaded properly; content is still there if I scroll down.

I'm too lazy to post a screen shot or try a different browser; I'm using Chrome.
moondog is offline  
Old Aug 3, 10, 3:04 am
  #4  
us2
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: May 2001
Location: Southern California/In the air
Programs: DL
Posts: 10,382
Having the same problem this evening on two separate machines, both running IE 8. Highly irritating, to say the least.
us2 is offline  
Old Aug 3, 10, 7:13 am
  #5  
 
Join Date: Apr 2005
Location: KEL (1 Km) or HAM (85 Km)
Programs: BA-G, LH SEN
Posts: 1,122
Am also having similar problems to bhatnasx and the others, with Google ads onto of 3rd/4th post in threads. These are typically green colours. The blue/white ads are hidden behind the "logout" text.

Win XP, IE8
aidanc is offline  
Old Aug 3, 10, 7:48 am
  #6  
FlyerTalk Evangelist
Original Poster
 
Join Date: May 2001
Location: MSY; 2-time FT Fantasy Football Champ, now in recovery.
Programs: AA lifetime GLD; UA Silver; Marriott LTTE; IHG Plat,
Posts: 13,188
Here's a screenshot of the issue I started the thread for.



I loaded the same page in IE8, and the problem didn't occur. Maybe it's specific to Firefox.

And I am also seeing the single ad overlaying the post text as described in posts 2 & 5.

Last edited by swag; Aug 3, 10 at 7:54 am Reason: fix image link
swag is offline  
Old Aug 3, 10, 7:59 am
  #7  
A FlyerTalk Posting Legend
 
Join Date: Sep 2009
Location: Minneapolis: DL DM charter 2.3MM
Programs: A3*Gold, SPG Plat, HyattDiamond, MarriottPP, LHW exAccess, ICI, Raffles Amb, NW PE MM, TWA Gold MM
Posts: 87,072
I'm having the same problem this morning, which seemed to start just after I did some updates on my computer. When I accidentally clicked on the two-toned green box ad covering a post (hoping that I was X-ing out of it), it sent me to CheapOair.
MSPeconomist is offline  
Old Aug 3, 10, 8:14 am
  #8  
A FlyerTalk Posting Legend and Moderator: Air Canada Aeroplan, Canada & Manufactured Spending
 
Join Date: May 2002
Location: YEG
Posts: 49,179
These ads are annoying but are they temporary or more permanent? I'd surely hope a fix is in the offing.
tcook052 is offline  
Old Aug 3, 10, 9:20 am
  #9  
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,398
Thanks to all for reporting in. We will certainly look into this and see what can be done to correct ASAP.
Mikel at Webflyer is offline  
Old Aug 3, 10, 10:19 am
  #10  
 
Join Date: Mar 2004
Location: Wenatchee, WA
Programs: Lifetime AA Gold-1MM
Posts: 4,909
Originally Posted by swag View Post

I loaded the same page in IE8, and the problem didn't occur. Maybe it's specific to Firefox.
Nope, it's happening to me in Chrome so it's not just Firefox.
BLI-Flyer is offline  
Old Aug 3, 10, 10:22 am
  #11  
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 105
haha! I thought my computer was just being mean.
PeasInAPod is offline  
Old Aug 3, 10, 10:30 am
  #12  
 
Join Date: May 2002
Location: SAT
Posts: 371
i am running windows vista and using internet explorer 8

Originally Posted by BLI-Flyer View Post
Nope, it's happening to me in Chrome so it's not just Firefox.
and i get one of two items:
(1) the same as bhatnasx reported [location top two posts]; or
(2) the same as aidanc reported [location posts three and four].

this has been going on for several days now.
travis bickle is offline  
Old Aug 3, 10, 11:11 am
  #13  
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 261
Tech is working on getting them removed.
Thanks for your patience!
IBsteph is offline  
Old Aug 3, 10, 12:40 pm
  #14  
 
Join Date: Nov 1999
Location: CLT; Ex-SEL
Programs: LH, DL/NW, US, HHon, SPG
Posts: 379
Not a New Problem Here

I've had that exact same problem for several weeks. About half the time it could be corrected by using REFRESH (f5), but lately even that hasn't worked.
SeoulMan is offline  
Old Aug 3, 10, 12:48 pm
  #15  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Jul 1999
Location: ORD/MDW
Programs: AA, HH, MR elite. Fly mostly AA/WN/B6.
Posts: 18,888
Originally Posted by bhatnasx View Post
I'm having similar issues too. I just looked at some threads and it seems that the 3rd post in some threads have their content being blocked.

So it's not just me. I'm experiencing this too; in fact, it's happening on this very thread. Simultaneously, the Google ads in the right column aren't loading properly; they can't be read.
BearX220 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: