Transiting in KUL from 9W to CX

Old Oct 6, 07, 8:58 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: May 2005
Location: San Jose, CA
Programs: AA, UA, Marco Polo Silver
Posts: 150
Question Transiting in KUL from 9W to CX

Hello,
I would be transiting in KUL from 9W to CX. Just wondering how smooth is the transfer in KUL? Any insights would be highly appreciated.

Thnx,
BT
bloretamilan is offline  
Old Oct 7, 07, 12:23 am
  #2  
Suspended
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 747
you might want to be a bit more specific if you want useful answers
ionlyflyupfront is offline  
Old Oct 7, 07, 4:09 pm
  #3  
Suspended
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 22,791
Originally Posted by bloretamilan View Post
Hello,
I would be transiting in KUL from 9W to CX. Just wondering how smooth is the transfer in KUL? Any insights would be highly appreciated.

Thnx,
BT
Do you mean you will be? There is a difference you know. )
Yaatri is offline  
Old Oct 8, 07, 11:53 pm
  #4  
 
Join Date: May 2007
Location: Seattle area
Programs: Peasant at large
Posts: 573
Originally Posted by bloretamilan View Post
Hello,
I would be transiting in KUL from 9W to CX. Just wondering how smooth is the transfer in KUL? Any insights would be highly appreciated.

Thnx,
BT
Good question but it's a crap shoot really. Depends on whether you have a bunch of heavies arriving around the same time. The airport is huge and looks great but doesn't really handle large pax volumes very well; at least that's been my experience. Trains to get from the international satelite terminals to the main terminal can get very congested if you have more than 2 heavies unload around the same time.

If you're just hopping from one to another in the same terminal, it should be quick & easy. The international satelite terminal isn't very big. If you need to clear immigration, hop out of the plane quickly. The lines for non citizens get pretty long. Biz/first class passengers usually get to use the priority line (at least on the carriers that I fly, dunno about 9W).
crunchie is offline  
Old Oct 10, 07, 12:45 am
  #5  
Original Poster
 
Join Date: May 2005
Location: San Jose, CA
Programs: AA, UA, Marco Polo Silver
Posts: 150
I would be arriving from India and heading to HKG. So I guess I would stay in the international terminal.

Do all the international airlines arrive in the same terminal?

- BT
bloretamilan is offline  
Old Oct 10, 07, 2:06 am
  #6  
Suspended
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 747
does CI have priority customs for biz passengers
ionlyflyupfront is offline  

Thread Tools
Search this Thread