Go Back  FlyerTalk Forums > Miles&Points > Hotels and Places to Stay > Hilton | Hilton Honors
Reload this Page >

New Booking page, Have to enter AAA number every time!

New Booking page, Have to enter AAA number every time!

Old Jul 7, 19, 7:18 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 19
New Booking page, Have to enter AAA number every time!

The old booking page, every once and a while it would drop your AAA number, and you would have to re-enter it, the new page you have to enter it every time! Why cant that stay on your profile like a credit card and not have to pull the card out every booking!

Almost as bad as having to log into the internet every day of your stay, you know I am here for x number of days, dont drop my internet every day!! Basic things, fix them!!
TSparky likes this.
Northeaster01 is offline  
Old Jul 8, 19, 4:57 am
  #2  
 
Join Date: Jul 2018
Programs: HHonors Diamond, Delta Tupperware Medallion, National EE
Posts: 118
I believe that is a feature of your browser, not the webpage.
eric_o is offline  
Old Jul 8, 19, 5:36 am
  #3  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 19
It does not drop my CC on file every time I book a reservation?
Northeaster01 is offline  
Old Jul 8, 19, 5:54 am
  #4  
Suspended
 
Join Date: Apr 2013
Location: SFO
Programs: UA 1K 1MM; AS MVPG75K; Marriott Titanium; Hilton Diamond (Aspire); Hyatt Refugeeist
Posts: 41,378
The app stores my AAA number. I find it's quicker than the website for making reservations in any event.
Kacee is offline  
Old Aug 11, 19, 6:19 pm
  #5  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 19
Why cant the website store this info? It is in my profile. I do not use the app, it is a PIA when I am looking at a bunch of hotels in an area on the app.
Northeaster01 is offline  

Thread Tools
Search this Thread