FlyerTalk Forums - View Single Post - What is the Ambassador "upgrade" when in best room?
Old Mar 13, 2007 | 5:05 pm
alistaln

Programs: BA Silver, Priority Club Platinum Ambassador, Amex Plat, BA Amex Black, Pri. Pass, Marriott Silver
IC Amstel Amsterdam

I've just booked two nights in a Junior Suite. The website show four options for suites:
  • JUNIOR SUITE: 47SQM OR 506SQF FEATURES FRENCH DESIGN FULLY AIR CONDITIONED WIRELESS INTERNET SEATING AREA WITH SOFA 3 PHONES WITH VOICEMAIL SYSTEM PRIVATE BAR AND CD PLAYER SAFE DEPOSIT BOX MARBLE BATHROOM WITH CASCADE SHOWER SEPARATE BATH AND BATHROBES
  • EXECUTIVE SUITE: 55SQM OR 592SQF FEATURES FRENCH DESIGN FULLY AIR CONDITIONED 1 BEDROOM SEPARATE SEATING ROOM WIRELESS INTERNET PHONES VOICEMAIL SYSTEM PRIVATE BAR DVD AND CD PLAYER IN HOUSE MOVIES MARBLE BATHROOM WITH CASCADE SHOWER SEPARATE BATH BATHROBES SAFE DEPOSIT BOX
  • PENTHOUSE SUITE: 65SQM OR 700SQF FEATURES FRENCH DESIGN SPLIT LEVEL SUITE WITH SEPARATE SEATING ROOM WIRELESS INTERNET FULLY AIR CONDITIONED PHONES WITH VOICEMAIL SYSTEM PRIVATE BAR DVD AND CD PLAYER IN HOUSE MOVIES SAFE DEPOSIT BOX MARBLE BATHROOM WITH CASCADE SHOWER SEPARATE BATH AND BATHROBES
  • ROYAL SUITE: 116SQM OR 1250SQF AIRCO FRENCH APARTMENT WITH FOUR POSTER BED LOUNGE KITCHEN DINING TABLE FOR 8 WIRELESS INTERNET PHONES WITH VOICEMAIL SYSTEM PRIVATE BAR DVD AND CD PLAYER IN HOUSE MOVIES ENTRANCE HALL BEDROOM DRESSING ROOM MARBLE BATHROOM WITH CASCADE SHOWER SEPARATE BATH AND BATHROBES

I haven't told them about the voucher and won't do so until check-in. I'm a Plat Ambassador. What do you think will happen with upgrade? Do you think I'll get an Exec suite if it's available?
alistaln is offline