FlyerTalk Forums - View Single Post - The Lufthansa Longhaul Menu Thread (business class / first class)
Old Feb 26, 2017, 1:27 am
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oliver2002
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C Menu ex US March-April 2017

Business Class ex USA - NORTH EAST

Menü
Vorspeisen
Konfierter See-Saibling mit rotem Quinoasalat und Balsamico-Kerbel-Vinaigrette
Roastbeef mit Pecannusskruste, Maissalat, Cotija Käse und Paprika-Vinaigrette
Rettichsalat mit Wakame, Sesam und Ingwer-Vinaigrette, Grüntee-Nudelsalat
Salat
Saisonale Blattsalate mit Jicama und Tomate, dazu delikatesDressing
Hauptspeisen
Gegrilltes Rinderfilet mit Burgundersauce, Gemüsespieß und Basmatireis
Seeteufel im Zucchinimantel mit Zitronen-Schnittlauchsauce, Gemüsemedley, Pfifferlingen und Mandel-Couscous
Mascarpone-Tomaten-Ravioli und Waldpilz-Ravioli mit gerösteten Pinienkernen und Feta
Käse und Dessert
Kilchurn Estate höhlengereifter Cheddar, Coulommier und Mountain Gouda mit Pecannüssen
Sea Salt Brownie mit Vanillesauce
Frische Früchte

Menu
Appetizers
Confit of Arctic Char with Red Quinoa Salad and White Balsamic and Chervil Vinaigrette
Pecan and Molasses roasted Beef, Hominy Salad, Cotija Cheese and Red Pepper Vinaigrette
Watermelon Radish with Black Sesame Seed, Wakame Salad and Ginger Vinaigrette, Green Tea Noodle Salad
Salad
Seasonal Salad with Jicama and Tomato presented with Dressing
Main Courses
Grilled Beef Filet with Burgundy Sauce, grilled Vegetable Medley and Basmati Pilaf
Monkfish Zucchini wrapped with Lemon Chive Beurre Blanc, Spinach, Peas, Red Pepper and Onion Medley, Chanterelle Mushrooms, Almond Couscous
Mascarpone sun-dried Tomato Ravioli and Wild Mushroom Ravioli with toasted Pine Nuts and Feta Cheese
Cheese and Dessert
Kilchurn Estate Cave Aged Cheddar, Coulommier, Mountain Gouda Cheese with Pecan Nuts
Sea Salt Brownie with Crème Anglaise
Fresh Fruit
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