FlyerTalk Forums - View Single Post - Miles+Bonus Newsletter - language of emails
Old Aug 5, 2015, 7:01 am
  #7  
dmilsi
 
Join Date: Feb 2003
Location: San Francisco
Programs: Marriott Titanium, HH Diamond, A3-Gold
Posts: 204
Translations for A3 Communiqués?

I received the following email from A3 on 2 August. While it's a fun way to pratice my extremely rudimentary Greek (I've also run it through Google Translate) it seems odd to me that there is no link on the top for a more accurate English version like there usually is on the ads they send out.
Am I missing something?

Σάββατο, 1 Αυγούστου

Σχετικά με το πρόγραμμα Συγκέντρωση Εξαργύρωση Συνεργάτες Nέα Υπολογιστής μιλίων

Αγαπητά μας μέλη,

Όλοι εμείς στην Aegean και την Olympic Air λειτουργούμε με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, έτσι ώστε να ταξιδεύετε με άνεση και ασφάλεια. Τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο, έχοντας ενισχύσει το στόλο μας με νέα αεροσκάφη, εκτελούμε καθημερινά περισσότερες από 440 πτήσεις σε 134 προορισμούς και ανανεώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας διαρκώς, με στόχο το ταξίδι σας να είναι πάντα προσιτό και ευχάριστο.
Τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη εναέρια κυκλοφορία αλλά και συμφόρηση κυρίως των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας μας, μεγαλύτερη από τα συνήθη εποχιακά επίπεδα. Έτσι, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλουμε, προκαλούνται καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες ώρες διενέργειας των πτήσεων μας. Συνήθως οι καθυστερήσεις αυτές είναι μικρές τις πρωινές ώρες αλλά γίνονται μεγαλύτερες τις απογευματινές και βραδινές πάρα την χρήση των εφεδρικών αεροσκαφών που διατηρούμε για την αποτελεσματικότερη λειτουργία μας . Γνωρίζουμε ποσό ανάγκη έχετε την καλοκαιρινή σας ξεκούραση και ποσό σημαντικό είναι να φτάνετε στον προορισμό σας με άνεση και ακρίβεια, γι’ αυτό και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι καταβάλλουμε και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο αυτό, μαζί με τις αρχές, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επόμενες ημέρες.
Ζητούμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Δ. Γερογιάννης
Διευθύνων Σύμβουλος AEGEAN
dmilsi is offline