FlyerTalk Forums - View Single Post - The Lufthansa Longhaul Menu Thread (business class / first class)
Old Jun 23, 2015, 5:49 am
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oliver2002
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F Menu ex US N.East July-August 2015

First Class ex USA North East

Variation von Vorspeisen
Kaviar mit den traditionellen Beilagen
Shrimpscocktail mit Gurken-Tomatensalat
Geräuchertes Hähnchenfilet mit gelber Bete und roter Paprika-Vinaigrette
Pikante Sofrito auf Reis mit Noriblatt, dazu Algensalat
Blattsalate der Saison mit eingelegten roten Zwiebeln, Himbeeren und Blue Cheese, dazu delikates Dressing

Auswahl an Hauptspeisen
Rinderfilet im Prosciutto-Pilzmantel unter der Blätterteighaube mit Röstgemüse und Rotweinsauce
Maryland Lump Crab Cakes im Mais-Tomatenfond, junges Gemüse und würzige Tomaten-Hollandaise
Traditionelle vegetarische Lasagne mit Mozzarella und Tomatensauce
Petite Surf‘N‘Turf
Rindermedaillon mit Jakobsmuschel und Garnele, Wurzelgemüse, Kartoffel-Sellerie-Püree und Burgundersauce
Hummercrèmesuppe

Vielfalt an Käse und Dessert
Kilchurn Estate höhlengereifter Cheddar, New England Coulommier, Mountain Gouda, geräucherter Cheddar, höhlengereifter Blauschimmelkäse
Tiramisu
Brownie mit Ice Cream Sundae


Choice of Appetizers
Caviar with the traditional Garnishes
Shrimp Cocktail with Cucumber and Yellow Tomato Salad
Smoked Chicken and Yellow Beet with Red Pepper Vinaigrette
Spicy Sofrito with Rice and Nori and Wakame Seaweed
Seasonal Salad with pickled Red Onion, fresh Raspberries and Blue Cheese Crumble presented with Dressing

Choice of Main Courses
Prosciutto and Mushroom wrapped Beef Filet, roasted Vegetables and Puff Pastry served with Red Wine Sauce
Maryland Lump Crab Cakes with roasted Corn and Tomato Succotash, grilled Baby Zucchini and Patty Pan Squash, spicy Tomato Sauce Hollandaise
Traditional Vegetarian Lasagna with Mozzarella Cheese and Tomato Sauce
Petite Surf’N’Turf
Grilled Tenderloin Medallion with sautéed Scallops and Shrimp Scampi, Turnips, Beets and Carrots, whipped Yukon and Celeriac Potatoes, Burgundy Sauce
Lobster Bisque

Selection of Cheese and Dessert
Kilchurn Estate Cave Aged Cheddar Cheese, New England Coulommier, Mountain Gouda, Smoked Cheddar, Cave Aged Bleu Cheese
Tiramisu
Brownie and Ice Cream Sundae
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