Rome Trip Using Miles

 
Old Sep 8, 08, 8:38 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Nov 2000
Location: UA 1K MM+, Marriott Platinum
Posts: 252
Rome Trip Using Miles

Thinking about a trip from LAX to Rome via IAD in Business or First class using points. United's reservation system shows me Business or First seats from IAD to FCO, but Coach seats from LAX to IAD. Is this correct?
ual1k is offline  
Old Sep 8, 08, 8:43 pm
  #2  
Moderator: United Airlines; FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Jun 2007
Location: SFO
Programs: UA Plat 1.85MM, Hyatt Discoverist, Marriott Plat/LT Gold, Hilton Silver, IHG Gold
Posts: 50,852
Not uncommon, just means there is presently no XC/XF availability on the LAX -IAD leg. You can/will be waitlisted for C/F. Might try different routing LAX-ORD-IAD??
WineCountryUA is offline  
Old Sep 8, 08, 10:40 pm
  #3  
 
Join Date: May 2008
Location: San Francisco
Programs: GM on VX, UA, AA, HA, AS, SY; Budget Fastbreak
Posts: 7,150
Or try LAX>LHR or FRA and then a *A partner to FCO. Surely a 1K agent can find a route with availability to avoid the waitlist (even though as 1K you'd probably get the UG anyway). This way no worries about having to be in Y.

Michael
gaobest is offline  
Old Sep 9, 08, 8:16 am
  #4  
 
Join Date: Oct 2007
Programs: United Gold
Posts: 51
Does one need to call United periodically to see if one cleared to F from LAX to IAD?

I have a similar scenario; F LAX to SYD and then Y from SYD to CHC. I also used Miles for this trip.
fitgal is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: