App “enhancement” or bug {Resolved?}

Reply

Old Dec 6, 17, 4:07 pm
  #1
Thread Starter
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Nov 2004
Location: ORD
Programs: UA 1K
Posts: 13,498
App “enhancement” or bug {Resolved?}

on the flight menu all my flights are suddenly showing as ORD/ORD. Certainly makes finding the right flight when you have 12 on the list a bit harder to find.
milepig is online now  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 4:10 pm
  #2
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 74
Originally Posted by milepig View Post
on the flight menu all my flights are suddenly showing as ORD/ORD. Certainly makes finding the right flight when you have 12 on the list a bit harder to find.
hmm dont have that issue on my android app.

maybe it's a new route!
drew in the air is online now  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 4:14 pm
  #3
 
Join Date: Feb 2017
Location: PHL
Programs: UA Plat | Marriott Gold
Posts: 3
I had the same problem earlier. Viewing the reservation then going back to the list reverts it to the old display on a reservation by reservation basis.

My guess is it's a bug.
Akrylis is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 4:20 pm
  #4
Thread Starter
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Nov 2004
Location: ORD
Programs: UA 1K
Posts: 13,498
Apple running IOS 11 always ORD/ORD for me. I think it maybe started yesterday?
milepig is online now  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 4:42 pm
  #5
 
Join Date: Mar 2014
Location: AUG
Programs: UA Silver
Posts: 370
Originally Posted by milepig View Post
App “enhancement” or bug
Neither. It's a change you'll like

Mine says LAX to LAX so it must be the origin airport.
sexykitten7 is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 5:29 pm
  #6
 
Join Date: May 2001
Posts: 7,616
Looks like it lost the ability to find where journey breaks so it uses the origin of the first segment and the destination of the last segment? All my oneways display correctly.
username is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 5:31 pm
  #7
 
Join Date: Mar 2014
Programs: DL PM, UA 1K, Hilton Gold, Marriott Gold
Posts: 2,582
Website is showing my flights JAX-JAX.
TomMM is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 7:03 pm
  #8
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1,419
I have gotten this in the past both on the website and on the app when my route is marginally (or very) complicated, like when there is a stopover somewhere, or there are multiple fares combined on a single ticket. For whatever its worth, none of my upcoming reservations presently show the ord/ord-type strangeness. And never have all of mine showed the same.
fumje is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 7:29 pm
  #9
 
Join Date: Apr 2005
Location: ORD
Programs: AA, UA 1K, HH Gold, Marriott Plat
Posts: 357
Getting this on all of my reservations on Android 7.0.

Looking at the reservations and then closing them didn't fix anything.
mmayer is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 7:33 pm
  #10
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 914
Actually, it seems to use the initial and the final airports for each reservation. If it happens to be a roundtrip - then it will be ORD-ORD etc. I have a reservation with different start and end points, and that's what it shows.
Clearly a bug. But then again, reservations in the app never seem to keep a consistent name - every time I open it, they are all named differently (based on the first leg, the longest, whatever it wants to do)
And it shows a name of another traveler (one of the people going with me) rather than mine, on the main screen.

Also, for some reason recently reservation details take a lot longer to load in the app - as long as 1 minute.
br2k is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 8:22 pm
  #11
 
Join Date: May 2016
Location: SFO
Programs: UA 1k
Posts: 42
I'm having the same problems, long load time and SYD-SYD, SFO-SFO and the like displaying
mrt88 is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 8:49 pm
  #12
Thread Starter
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Nov 2004
Location: ORD
Programs: UA 1K
Posts: 13,498
My fear is that some UA IT chimp actually thought they were fixing a bug. Technically, on a RT I am flying ORD/ORD!!
milepig is online now  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 9:24 pm
  #13
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 7,437
I'm flying OGG-OGG in a few weeks. Hopefully it's an equatorial route (for the miles). I'll have to remember to bring food and a camping toilet.
IAH-OIL-TRASH is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 10:38 pm
  #14
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1,419
Originally Posted by fumje View Post
I have gotten this in the past both on the website and on the app when my route is marginally (or very) complicated, like when there is a stopover somewhere, or there are multiple fares combined on a single ticket. For whatever its worth, none of my upcoming reservations presently show the ord/ord-type strangeness. And never have all of mine showed the same.
I posted too soon—in the app now all but one of my reservations show goofy destinations.
fumje is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 10:47 pm
  #15
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 7,437
Originally Posted by sexykitten7 View Post
Neither. It's a change you'll like

Mine says LAX to LAX so it must be the origin airport.
It’s actually picking up origin of first flight and destination of last. My LAX-LHR-SFO ticket shows as LAX-SFO on app. Flights look fine on opening reservation.
IAH-OIL-TRASH is offline  
Reply With Quote
 


Thread Tools
Search this Thread
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 1:18 pm.

Home - News - Forum - Hotel Reviews - Glossary - Contact Us - Airport Code Lookup - Terms of Use - Privacy Policy - Cookie Policy - Advertise on FlyerTalk - Archive - Top

This site is owned, operated, and maintained by Flyertalk.com. Copyright © 2017 FlyerTalk.com. All rights reserved. Designated trademarks are the property of their respective owners.