Go Back  FlyerTalk Forums > Miles&Points > Airlines and Mileage Programs > United Airlines | MileagePlus
Reload this Page >

Consolidated: Is united.com or parts of it down? And other UA website issues

Consolidated: Is united.com or parts of it down? And other UA website issues

    Hide Wikipost
Old Sep 14, 22, 4:59 am   -   Wikipost
Please read: This is a community-maintained wiki post containing the most important information from this thread. You may edit the Wiki once you have been on FT for 90 days and have made 90 posts.
 
Last edit by: WineCountryUA
Wiki Link
Please use/update this wiki with current problems/issues accessing or using United's website.

https://uptime.com/united.com


Previous posts - Consolidated: Is united.com or parts of it down? And other UA website issues[ARCHIVE]
Print Wikipost

Old Jun 18, 22, 10:32 am
  #376  
Original Poster
 
Join Date: Aug 2003
Location: Northern California
Programs: I want to be free! Free!
Posts: 3,258
Originally Posted by N104UA View Post
This is sometimes and issue in the middle of a schedule change. Wait a few hours and try again
Thanks... looked again this morning and the original seat assignments were restored. pluspoints upgrade request on one of them disappeared but not a big deal.
aCavalierInCoach is offline  
Old Jun 18, 22, 1:31 pm
  #377  
 
Join Date: Sep 2005
Location: BOM-SIN-EWR
Programs: UA*G (1K again), Sixt Plat, *was*: SQ QPP01 & SK EBS/EBG, LH SEN, AA EXP, 9wPlat
Posts: 8,392
I don't see fare buckets on the website or the app now - and "expert mode" was enabled always...will have to recheck it...

Edited to Add: Expert Mode was disabled somehow?? After all these years??

Edited to Add 2: Now working...jeez!
SuperFlyBoy is offline  
Old Jun 20, 22, 10:54 am
  #378  
A FlyerTalk Posting Legend
 
Join Date: Aug 2003
Programs: UA 1K 1MM (finally!), IHG AMB-Spire, HH Diamond
Posts: 58,458
Flying SFO-NRT-SIN (UA to NH transfer in NRT)

Website says: Hawaiian Airlines Confirmation Number: abc123.

App correctly says It is an ANA Confirmation number
nexus7556 likes this.
uastarflyer is offline  
Old Jun 20, 22, 10:58 am
  #379  
 
Join Date: Dec 2008
Location: CLE
Programs: UA MileagePlus Premier Platinum
Posts: 1,249
Originally Posted by uastarflyer View Post
Flying SFO-NRT-SIN (UA to NH transfer in NRT)

Website says: Hawaiian Airlines Confirmation Number: abc123.

App correctly says It is an ANA Confirmation number
Try accesing the itinerary again or refreshing the page. It will say a different airline
nexus7556 likes this.
gusd is offline  
Old Jun 20, 22, 11:06 am
  #380  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Sep 2002
Location: Between AUS, EWR, and YTO In a little twisty maze of airline seats, all alike...
Programs: CO, NW, & UA forum moderator emeritus
Posts: 32,924
Originally Posted by gusd View Post
Try accesing the itinerary again or refreshing the page. It will say a different airline
We had this with an itinerary the other day. All srts of airlines popped including Alaska and Delta.
uastarflyer, Wooglin and nexus7556 like this.
Xyzzy is online now  
Old Jun 20, 22, 6:25 pm
  #381  
A FlyerTalk Posting Legend
 
Join Date: Aug 2003
Programs: UA 1K 1MM (finally!), IHG AMB-Spire, HH Diamond
Posts: 58,458
Originally Posted by gusd View Post
Try accesing the itinerary again or refreshing the page. It will say a different airline
LOL, just got Air Canada popped up

How bizarre
uastarflyer is offline  
Old Jun 22, 22, 6:22 am
  #382  
 
Join Date: Dec 2005
Location: Canada! eh?
Programs: UA 1K
Posts: 378
I'm having a problem with changing flights on an existing itinerary

I try to add a new segment, I can't choose a date.
When you click on the calendar, select a date, nothing happens.

When you search it says: Please enter a valid departure date
schnitzer is offline  
Old Jun 22, 22, 8:38 am
  #383  
 
Join Date: Apr 2009
Location: LAX
Programs: UA Plat MM, CM Plat, Amex Plat, Hertz CP, Hyatt Globalist, SPG Gold, Vons Club
Posts: 6,561
For the most recent issues in the last few posts have you tried reinstalling the app?
Flying Machine is online now  
Old Jun 27, 22, 9:32 pm
  #384  
Four Seasons Contributor BadgeShangri-La Contributor Badge
 
Join Date: Feb 2010
Location: ORD
Posts: 3,852
Cant login on the app or website right now. Get sorry, something went wrong []
United747 is offline  
Old Jun 27, 22, 9:44 pm
  #385  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: May 2006
Location: Pasadena, California
Programs: UA 1K, 1MM
Posts: 10,229
Originally Posted by United747 View Post
Cant login on the app or website right now. Get sorry, something went wrong []
Same here. I was getting nervous about a hacked account.
iapetus is offline  
Old Jun 27, 22, 10:09 pm
  #386  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: May 2006
Location: Pasadena, California
Programs: UA 1K, 1MM
Posts: 10,229
Originally Posted by iapetus View Post
Same here. I was getting nervous about a hacked account.
Appears to be fixed now.
iapetus is offline  
Old Jul 15, 22, 8:51 pm
  #387  
 
Join Date: Jan 2016
Location: CLE (mostly)
Programs: UA Plat, Hyatt Explorist, Mlife Gold, Starbucks Gold
Posts: 809
Had a new one today- not sure if website bug, or not-yet-announced aircraft change?

Checking in for LAX-IAD this morning, I was presented with seat selection for rows 1-5... but this is an A320 that only has 3 rows in F.



The UA mobile app check-in screen seems to correctly show the A380 seat map, as does the website flight status screen... but the website check-in seems to think this is a 739
Wooglin is offline  
Old Jul 19, 22, 6:20 am
  #388  
 
Join Date: May 2012
Location: ORF, RIC
Programs: UA LT 1K, 3 MM; Marriott Titanium; IHG Platinum
Posts: 5,566
FC seats are tigher than E seats

On the website, the first class seats look no wider than economy seats with less leg rooms.
I hope that the real FC seats on planes are not shrinking.

Last edited by Kmxu; Jul 19, 22 at 6:34 am
Kmxu is offline  
Old Jul 22, 22, 6:47 pm
  #389  
FlyerTalk Evangelist
Hilton Contributor BadgeMarriott Contributor Badge
 
Join Date: Jun 2010
Location: TOA
Programs: HH Diamond, Marriott LTPP/Platinum Premier, Hyatt Lame-ist, UA !K
Posts: 15,016
Originally Posted by Wooglin View Post
Had a new one today- not sure if website bug, or not-yet-announced aircraft change?

Checking in for LAX-IAD this morning, I was presented with seat selection for rows 1-5... but this is an A320 that only has 3 rows in F.



The UA mobile app check-in screen seems to correctly show the A380 seat map, as does the website flight status screen... but the website check-in seems to think this is a 739
Doesn't look like an A380 seat map.

David
DELee is offline  
Old Jul 22, 22, 8:13 pm
  #390  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Nov 2014
Location: MSP
Programs: DL PM, UA Gold, WN, Global Entry; +others wherever miles/points are found
Posts: 12,765
Too late for me to check, but the usual cause is that the scheduled aircraft was a 320, but the assigned frame is a 739. The latter is what is actually going to fly now.
findark is offline  

Thread Tools
Search this Thread