Go Back  FlyerTalk Forums > Travel&Dining > Travel Safety/Security > Trusted Travelers
Reload this Page >

Trusted Traveler Not Receiving PreCheck [merged threads]

Trusted Traveler Not Receiving PreCheck [merged threads]

Old Jul 27, 2023, 3:17 am
  #391  
 
Join Date: Aug 2001
Location: NYC
Programs: AA 1mm; SPG Gold
Posts: 679
PreCheck not appearing on inbound US BP

Hi there,

Wondering if anyone has had this experience — I have GE and put my KTN on all reservations. In the past, boarding passes for flights to the US have had the Precheck indicator; it’s obviously moot because I’d be departing a foreign airport with no TSA, but I’ve noticed it’s been there regardless.

Today, flying back to the US from abroad, the indicator is not there for myself nor my daughter (both with GE and KTNs on the reservation.) No issues on our outbound flight.

Is this the new normal, a glitch, or an indication that something may be awry for us? The airline is Austrian.

many thanks in advance for any thoughts!!
LewDog is offline  
Old Jul 27, 2023, 8:02 am
  #392  
 
Join Date: Aug 2001
Location: NYC
Programs: AA 1mm; SPG Gold
Posts: 679
For the sake of future readers, TSA Pre *did* print on the airport-issued BP.
LewDog is offline  
Old Aug 10, 2023, 1:00 pm
  #393  
F8X
 
Join Date: Jul 2023
Location: AMS
Programs: AFKL Plat, LH SEN
Posts: 21
Arrived at SFO from Frankfurt and entered the country with Global Entry without issues.
My boarding pass to SFO and my onward connection to LAX had PreCheck logo. However, when I presented my travel documents to the TSA agent I got a lecture that this queue is only for 'low risk' travelers that have been screened and I was not in the system... Fantastic!
F8X is offline  
Old Sep 26, 2023, 4:51 am
  #394  
Original Member
 
Join Date: May 1998
Location: Detroit, MI
Posts: 2,577
TSA PreCheck on a frequent flyer ticket/different airline

Have had same problem twice, it seems. Booking a UA flight with AC Aeroplan from my account, my PreCheck works fine, but my husband's doesn't. When we tried it last week DTW-IAD, the UA boarding pass would not even work to get through security at all (we had to go back out to the ticket counter to verify, then back in line--still failed--supervisor passed him through. Reverse for a flight today IAD-DTW, and it appears the same error is occurring where PreCheck fails for him, somehow. Any suggestions? Other airlines (AF) seemed to work fine at IAD last week.

Any thoughts? Is it just a strange connection issue failing to pass information AC----UA?
jamiel is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

This site is owned, operated, and maintained by MH Sub I, LLC dba Internet Brands. Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Designated trademarks are the property of their respective owners.