Go Back  FlyerTalk Forums > Travel&Dining > Travel Tools
Reload this Page >

AwardFinder: Yet another award flight search tool

AwardFinder: Yet another award flight search tool

Reply

Old Oct 19, 17, 8:14 am
  #136  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 580
Originally Posted by beastieb View Post
Has anyone else been having issues with BA while using the award finder lately?
This is fixed in v0.0.0.93.
blahter is offline  
Reply With Quote
Old Nov 29, 17, 1:47 pm
  #137  
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 109
AC doesn't work for me today and it looks like they may have changed their interface for award searches -- now you need to pick award type (return/one-way/multicity) first, then pick the airports, and only then do the dates show up for input. Debug mode shows it's stuck on that basic input page.
Hyacinthe likes this.
barneyg_ is offline  
Reply With Quote
Old Nov 30, 17, 10:15 am
  #138  
 
Join Date: Feb 2013
Location: YQM
Posts: 337
Originally Posted by barneyg_ View Post
AC doesn't work for me today and it looks like they may have changed their interface for award searches -- now you need to pick award type (return/one-way/multicity) first, then pick the airports, and only then do the dates show up for input. Debug mode shows it's stuck on that basic input page.
Hopefully, it should be a quick fix… it looks like it's mostly the search page that's been revamped, the results page looks the same so parsing should not be affected.
Hyacinthe is offline  
Reply With Quote
Old Dec 1, 17, 3:51 pm
  #139  
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 25
Originally Posted by blahter View Post
This is fixed in v0.0.0.93.
Thank you for this incredible tool! By far the easiest way to find award seats.

I am having trouble with Star Alliance award search. It is not working since a few days (new interface on the Aeroplan website), would this be a quick fix? Thanks.
maxTO is offline  
Reply With Quote
Old Dec 2, 17, 9:59 am
  #140  
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 32
NH seems stuck

It works perfectly a few days earlier.
However, it seems stuck now.
When I type in the route, date/class and selecting NH, it just searches the first day forever without moving.
Is it a problem on my end? (I tried to Mac powerbooks already)
How to fix this?
Thanks in advance.
jjwang is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 8:08 am
  #141  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 580
All issues have been fixed. Happy searching!
blahter is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 11:38 am
  #142  
 
Join Date: Dec 2011
Location: YYZ-ish
Programs: *void
Posts: 2,181
Originally Posted by blahter View Post
All issues have been fixed. Happy searching!
THANK YOU blahter! Verified it's working with AC again. When you're this good, you're TOO GOOD!
JJonahJ is offline  
Reply With Quote
Old Dec 6, 17, 2:32 pm
  #143  
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 109
Indeed. Thanks again blahter for that great tool, very helpful stuff!
barneyg_ is offline  
Reply With Quote
Old Dec 7, 17, 9:32 am
  #144  
 
Join Date: Feb 2013
Location: YQM
Posts: 337
Originally Posted by blahter View Post
All issues have been fixed. Happy searching!
Great job. Thanks for the quick fix!
Hyacinthe is offline  
Reply With Quote
Old Jan 9, 18, 11:55 am
  #145  
 
Join Date: Aug 2016
Location: SFO, TPE, TYO, DXB
Programs: DL Plat, UA Gold, Hilton Diamond, Ritz Gold, IHG Plat, SPG Gold, Hyatt Disc, JPMPB, US Centurion
Posts: 129
I just installed this app and am ready to delete it. I go to settings and enter my credentials for SQ and click Save. Nothing happens. Relaunch app and SQ is greyed out? So this app is a scam? Will be deleting it soon if no solutions.
cce5858 is offline  
Reply With Quote
Old Jan 9, 18, 11:37 pm
  #146  
 
Join Date: Dec 2009
Location: BWU
Posts: 5,237
I'm amused at how you reached the conclusion that this must be a scam, rather than possibly a temporary glitch or bug
belfordrocks is offline  
Reply With Quote
Old Jan 17, 18, 12:28 pm
  #147  
 
Join Date: Feb 2013
Location: YQM
Posts: 337
Is there a way to control the format of the date in the returned results?
Right now, when I'm running a AC search, the dates are displayed as MM/DD/YY
However, if I copy & paste the text in Excel, it gets formatted as YY/MM/DD, causing all kind of issues. Do you know if there's a way around this. I would like to be able to export the data in Excel, so I can use column filters for Aircraft type or flight numbers/times.
Hyacinthe is offline  
Reply With Quote
Old Mar 7, 18, 3:42 pm
  #148  
 
Join Date: Mar 2007
Location: Toronto, Canada
Programs: SPG Gold
Posts: 4,530
I think it's broken again (at least today), search is stuck at city pairs, wouldn't recognize YYZ or TPE or FCO from my saved search
I had to manually choose the correct city from dropdown in Debug mode, FOR EACH DAY (so 5 times for +5 day search)

Pretty sure it worked either yesterday or Monday
jerryhung is offline  
Reply With Quote
Old Mar 7, 18, 7:18 pm
  #149  
 
Join Date: Feb 2013
Location: YQM
Posts: 337
Originally Posted by jerryhung View Post
I think it's broken again (at least today), search is stuck at city pairs, wouldn't recognize YYZ or TPE or FCO from my saved search
I had to manually choose the correct city from dropdown in Debug mode, FOR EACH DAY (so 5 times for +5 day search)

Pretty sure it worked either yesterday or Monday
Getting the exact same issue. Using the debug mode, it looks like the autofill for the city pairs isn't working and causing the tool to freeze. Hopefully it'll be fixed soon.
Hyacinthe is offline  
Reply With Quote
Old Mar 8, 18, 1:15 pm
  #150  
 
Join Date: Mar 2007
Location: Toronto, Canada
Programs: SPG Gold
Posts: 4,530
OP fixed it in new version, yah! all is well again
Hyacinthe likes this.
jerryhung is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread