Go Back  FlyerTalk Forums > Support&Services > Technical Support and Feedback
Reload this Page >

“Image already added” message when posting

“Image already added” message when posting

Old Jul 20, 18, 12:05 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
“Image already added” message when posting

Yesterday and again today when I post on this forum, at the end of what I write something is adding the text " Image already added ".

Even if i edit the post to remove it, it gets added back in.

I am not seeing this happen with other peoples posts.

Anyone know why this is happening?

Last edited by IBJoel; Jul 20, 18 at 12:18 pm
wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 12:12 pm
  #2  
Moderator: British Airways Executive Club, Iberia Airlines, Airport Lounges
 
Join Date: Jan 2003
Location: London, UK
Posts: 19,290
I moved this query over to the Tech Support forum where it will be seen by Internet Brand's support team.

Prospero
Moderator: BA Forum
Prospero is online now  
Old Jul 20, 18, 12:24 pm
  #3  
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Programs: Internet Brands
Posts: 1,785
Originally Posted by wytco0 View Post
Yesterday and again today when I post on this forum, at the end of what I write something is adding the text " Image already added ".

Even if i edit the post to remove it, it gets added back in.

I am not seeing this happen with other peoples posts.

Anyone know why this is happening?
I removed it from your post here. I replicated your settings, but couldn't trigger the problem. What browser/device/operating system are you using? Are you writing your response in another application and then copy/pasting it to FT? Try Clearing your cookies and pressing "CTRL/Apple" and Refresh the page a couple times and see if it continues.
IBJoel is offline  
Old Jul 20, 18, 12:48 pm
  #4  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
Originally Posted by Prospero View Post
I moved this query over to the Tech Support forum where it will be seen by Internet Brand's support team.

Prospero
Moderator: BA Forum
Thanks sorry for wrong forum.
wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 12:52 pm
  #5  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
Originally Posted by IBJoel View Post
I removed it from your post here. I replicated your settings, but couldn't trigger the problem. What browser/device/operating system are you using? Are you writing your response in another application and then copy/pasting it to FT? Try Clearing your cookies and pressing "CTRL/Apple" and Refresh the page a couple times and see if it continues.
Thanks IBJoel, yesterday I did create my post in notepad and the cut an paste it, then I tried to edit it directly.

I normally use firefox but this post now is from Edge and it doesn't seem to be adding in the message.

I will also try your suggestions and post another message here from firefox to see if problem has gone.

EDIT i am currently using a PC but I use a imac as well. It looks as though the problem is Firefox related as i don't think I am getting it with edge.
Image already added






Image already added



Last edited by wytco0; Jul 20, 18 at 12:58 pm
wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 12:53 pm
  #6  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
Test from Firefox without clearing cache.
Image already added
wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 12:55 pm
  #7  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
another test from firefox with cache cleared.
Image already added
wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 12:56 pm
  #8  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
Originally Posted by wytco0 View Post
another test from firefox with cache cleared.
Image already added
Image already added
try a reply
Image already added
wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 1:00 pm
  #9  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
test with chrome.
wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 1:03 pm
  #10  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
back to firefox with 3 recently added addins removed.
that celared the problem..

then added pcloud save back in and problem returned
Image already added






Image already added


wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 1:06 pm
  #11  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
Problem solved its being cause by the pcloud save firefox addin app.

Thanks for your help.

Feel free to delete this thread now.
wytco0 is offline  
Old Jul 20, 18, 1:07 pm
  #12  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 436
final check as i noticed problem returned when addin was disabled, now deleted again.

Success all resolved

Last edited by wytco0; Jul 20, 18 at 1:21 pm
wytco0 is offline  

Thread Tools
Search this Thread