Go Back  FlyerTalk Forums > Support&Services > Technical Support and Feedback
Reload this Page >

Arrrghh... Can't get FT forums to load via home internet connection

Arrrghh... Can't get FT forums to load via home internet connection

Reply

Old May 25, 10, 1:17 pm
  #16  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: CPT
Programs: BA BD SA
Posts: 4,369
Originally Posted by Cheetah_SA View Post
Telkom is also my ISP.
Originally Posted by IB-Dick View Post
Cheetah_SA, do you also use that ISP?
Yep.
Cheetah_SA is offline  
Reply With Quote
Old May 26, 10, 12:47 am
  #17  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: CPT
Programs: BA BD SA
Posts: 4,369
I was about to post the following this morning:

As of this morning (GMT +2) I can get into FT forums instantly as I did in the past.

Many thanks to whoever fixed it.

Now I can access my prescioussss, preciousssss FT without using the nasty work's VPN.
Then I discovered that the system hangs when I post a reply. So I've had to log into the work VPN to post this.
Cheetah_SA is offline  
Reply With Quote
Old May 26, 10, 10:48 am
  #18  
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 959
Originally Posted by Cheetah_SA View Post
I was about to post the following this morning:



Then I discovered that the system hangs when I post a reply. So I've had to log into the work VPN to post this.
I finally identified what was blocking you, and got it removed. I don't know why you would be having an issue with replying. I'll forward this to the network guy who found the last block.
IB-Dick is offline  
Reply With Quote
Old May 27, 10, 10:04 am
  #19  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: CPT
Programs: BA BD SA
Posts: 4,369
Thanks a ton for your help so far. Much appreciated.

ETA: Plus the reply is working too!!
Cheetah_SA is offline  
Reply With Quote
Old May 29, 10, 2:09 am
  #20  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2004
Location: CPT
Programs: BA BD SA
Posts: 4,369
Spoke too soon... Turns out the freeze is not related to replies but appears intermittently with random pages throughout FT even while others are loading quickly. Might it be associated with some content in the advertising on those pages?

The (frustrating) solution at the moment is to keep refreshing or just come back later.
Cheetah_SA is offline  
Reply With Quote
Old Jun 1, 10, 5:33 pm
  #21  
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 8,136
I go through periods (like now) when my pages won't load if I use AOL (IE). But, if I switch to Firefox the pages load just fine.

Bobette
b1513 is offline  
Reply With Quote
Old Jun 9, 10, 11:10 am
  #22  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under an ORD approach path
Programs: DL PM, MM. Coffee isn't a drug, it's a vitamin.
Posts: 12,910
Originally Posted by Gargoyle View Post
Turns out it's the ui.ibsrv.net that is killing it, not the ibpxl.
When I allow that one, even with ?nocache=1 FT doesn't load.

Allowing ibpxl doesn't seem to matter.

Firefox 3.6.3, WinXP sp2.
I've done some testing. Four different machines on my network, three are XP, one is Vista. Firefox, IE and Google Chrome. Not one of them can load FT unless I block ui.ibsrv.net on that particular browser. If I take the laptop elsewhere, log on with a different network, it works.

I'm on a Sprint 4G wimax connection running through a cradlepoint router. Could Sprint be blocking ibsrv.net?
Gargoyle is offline  
Reply With Quote
Old Jun 13, 10, 7:02 pm
  #23  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Mar 2004
Location: Under an ORD approach path
Programs: DL PM, MM. Coffee isn't a drug, it's a vitamin.
Posts: 12,910
it started working again properly yesterday. Was anything changed?
Gargoyle is offline  
Reply With Quote
Old Jun 14, 10, 2:15 pm
  #24  
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 959
Originally Posted by Gargoyle View Post
it started working again properly yesterday. Was anything changed?
We haven't changed anything, but there is a possibility that your firewall (probably at the router level) is blocking the ibsrv domain.

We're looking at possible reasons for this.
IB-Dick is offline  
Reply With Quote
Old Jul 22, 10, 2:38 am
  #25  
 
Join Date: Feb 2010
Programs: AA PLT
Posts: 85
Originally Posted by Gargoyle View Post
The forums stopped loading for me around noon today. I noticed that it was hanging trying to load ibpxl.com

I have the noscript extension on Firefox. Around 7 p.m. I clicked that, marked it to flag ibpxl.com as untrusted, and then FT loaded instantly. It's some crap in javascript at the end of the page code.
Sorry to bring up an old thread but this exact issue happened to me about a week ago, I couldn't load FT on firefox (all other sites work) so was having to use IE to access FT.

Installed no script add-on and it now works in FF perfectly.

Does this mean there is a problem with the javascript on FT?
Jeffers8 is offline  
Reply With Quote
Old Jul 23, 10, 9:06 am
  #26  
 
Join Date: Oct 2009
Location: SF Bay Area
Programs: AA, CO, EVA, UA, Hyatt PLT, SPG
Posts: 402
Originally Posted by Jeffers8 View Post
Sorry to bring up an old thread but this exact issue happened to me about a week ago, I couldn't load FT on firefox (all other sites work) so was having to use IE to access FT.

Installed no script add-on and it now works in FF perfectly.

Does this mean there is a problem with the javascript on FT?
I'm not a mod, but I do use Firefox and it seems to load fine on my machine and I don't need to use NoScript.
PFKMan23 is offline  
Reply With Quote
Old Aug 25, 10, 10:17 pm
  #27  
 
Join Date: Jul 2005
Location: Hanoi/San Francisco
Posts: 1,774
I'm glad to stumble on this thread. I'm experiencing the exact same problem. It started yesterday out of the blue. It doesn't matter what browser I used, IE, Firefox or Chrome, FT keeps bombing out on me. What's the latest fix for this problem? Thanks.

I spent 2 hours on the phone with my ISP (Comcast) and they couldn't figure it out why. :-)

Last edited by imm2b; Aug 25, 10 at 10:33 pm
imm2b is offline  
Reply With Quote
Old Sep 5, 10, 10:35 am
  #28  
 
Join Date: Jul 2005
Location: Hanoi/San Francisco
Posts: 1,774
Not sure what was done. But, it's working for me now.
imm2b is offline  
Reply With Quote
Old Sep 7, 10, 1:01 pm
  #29  
 
Join Date: Jul 2005
Location: Hanoi/San Francisco
Posts: 1,774
Unfortunately, the problem is back again as of 11AM PT today.
imm2b is offline  
Reply With Quote
Old Oct 2, 10, 11:42 pm
  #30  
 
Join Date: Jul 2005
Location: Hanoi/San Francisco
Posts: 1,774
I'm back to working again as of today.
imm2b is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread