Go Back  FlyerTalk Forums > Miles&Points > Airlines and Mileage Programs > Southwest Airlines | Rapid Rewards
Reload this Page >

Why can't I *ever* change my flights on the Southwest website?

Why can't I *ever* change my flights on the Southwest website?

Old Dec 2, 19, 8:54 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 48
Why can't I *ever* change my flights on the Southwest website?

For at least the past year, maybe two, whenever I have tried to change my flights on the Southwest website, I can't. It always gives me an error message that is just a random string of numbers and letters:

Sorry, we found some errors...

  • There was an issue verifying your flight information. Please go back and re-select your flight(s)
Error detail 1: e3MigFU8RaWTO2LB-B01qQ : cd9de0fd-0066-4690-aafd-3b6d6bdfd8e0 : 40062037712/02/2019 - 18:40:26

I can click "re-select" and do it until I'm blue in the face, and it will always give me this error. It doesn't matter which browser I use. It gives me the same error in my phone app. I can try over and over and it always happens. It's incredibly annoying. Usually I resort to canceling my original flight and then re-booking a new one, but I would much rather just change it so there's less risk involved. My mom is able to change flights on Southwest without any problems at all.

Any idea what the issue could be? Anyone have this issue and get it resolved?
carraher likes this.
oreocookies is offline  
Old Dec 2, 19, 8:57 pm
  #2  
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,053
Booked thru a travel agent? (your company travel engine, etc)
dmbolp is offline  
Old Dec 2, 19, 8:58 pm
  #3  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 48
Originally Posted by dmbolp View Post
Booked thru a travel agent? (your company travel engine, etc)
No. I always book flights directly on Southwest.com myself, logged into my personal Rapid Rewards account.
oreocookies is offline  
Old Dec 2, 19, 10:19 pm
  #4  
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 23
I have a similar issue when I reprice a flight. I get a message about not being able to confirm some flight info and to try again. But it happens over and over. I just call in and have an agent handle it...donít mind that much because itís to get a better price but itís annoying.
GreenPlastic is offline  
Old Dec 2, 19, 10:22 pm
  #5  
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,566
A+ here, always book via website or app and this happens way too frequently. Only remedy is to call. Very annoying.
smmrfld is online now  
Old Dec 3, 19, 7:46 am
  #6  
 
Join Date: Dec 2005
Location: Folsom,CA
Posts: 402
Same problem here. Also it seems I am always placed on hold while the representative consults a supervisor.
carraher is offline  
Old Dec 3, 19, 8:26 am
  #7  
 
Join Date: Nov 2000
Location: Nashville -Past DL Plat, FO, WN-CP, various hotel programs
Programs: DL-MM, AA, SW w/companion,HiltonDiamond, Hyatt PLat, IHF Plat, Miles and Points Seeker
Posts: 9,083
I have probably canceled and/or changed 40 flights this past year. Mostly changed with the MAX issues. Never had a problem at all - except when I still had a companion attached.

This must be a real bummer for those that have a problem.
NoStressHere is offline  
Old Dec 3, 19, 8:51 am
  #8  
 
Join Date: Jun 2018
Location: California Ohio Florida
Programs: WN A+, CP, HH Diamond, National EE
Posts: 43
Yeah, I do this often and never have had a problem. I agree it must be a bummer. Interesting that it is inconsistent among individuals. Does anyone have the issue sometimes, but not all the time?
Taco Tuesday is online now  
Old Dec 3, 19, 10:19 am
  #9  
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 47
Originally Posted by Taco Tuesday View Post
Yeah, I do this often and never have had a problem. I agree it must be a bummer. Interesting that it is inconsistent among individuals. Does anyone have the issue sometimes, but not all the time?
Yeah, I wonder if it's browser and/or computer type specific as things like this often are? Someone mentioned it working on the app. Those of you getting the error might try it on the app to see if it works.
mtofell is offline  
Old Dec 3, 19, 11:05 am
  #10  
 
Join Date: Nov 2000
Location: Nashville -Past DL Plat, FO, WN-CP, various hotel programs
Programs: DL-MM, AA, SW w/companion,HiltonDiamond, Hyatt PLat, IHF Plat, Miles and Points Seeker
Posts: 9,083
Originally Posted by mtofell View Post
Yeah, I wonder if it's browser and/or computer type specific as things like this often are? Someone mentioned it working on the app. Those of you getting the error might try it on the app to see if it works.
Yes... I would try this on other computers to see what happens. Seems like if this was common, there would be way more folks complaining. And we KNOW lots of folks here have done constant changes taking advantage of the MAX schedule thing.
NoStressHere is offline  
Old Dec 3, 19, 12:12 pm
  #11  
Original Member
 
Join Date: May 1998
Location: Illinois refugee
Programs: SW A List Preferred
Posts: 694
Like many others, my company uses Concur and that prevents me from being able to make any changes online. Apparently it's the same for all OTAs. Very frustrating, especially since I can make changes to Delta and United tickets online that were also booked via Concur. You'd think SW would figure out that they could dramatically reduce their phone agents if they fixed this.
joshua362 and Jon Maiman like this.
harold is offline  
Old Dec 3, 19, 12:30 pm
  #12  
 
Join Date: Nov 2000
Location: Nashville -Past DL Plat, FO, WN-CP, various hotel programs
Programs: DL-MM, AA, SW w/companion,HiltonDiamond, Hyatt PLat, IHF Plat, Miles and Points Seeker
Posts: 9,083
Originally Posted by oreocookies View Post
No. I always book flights directly on Southwest.com myself, logged into my personal Rapid Rewards account.

And, to help out... do you "search" for your flight, or pick it from "My Account"?
NoStressHere is offline  
Old Dec 3, 19, 2:10 pm
  #13  

2019 Secret Santa
 
Join Date: Oct 2001
Programs: LTP, PP
Posts: 7,788
Originally Posted by harold View Post
Like many others, my company uses Concur and that prevents me from being able to make any changes online. Apparently it's the same for all OTAs. Very frustrating, especially since I can make changes to Delta and United tickets online that were also booked via Concur. You'd think SW would figure out that they could dramatically reduce their phone agents if they fixed this.
FWIW, I used to just cancel the Concur booked ticket, save as TTF and rebook on my own. Lots of extra record keeping though as it rarely was an even exchange...
joshua362 is online now  
Old Dec 3, 19, 3:52 pm
  #14  
 
Join Date: Sep 2011
Location: IAH
Programs: UA Silver
Posts: 381
Changing a flight has never worked for me. I stopped even trying over 2 years ago. I just book a "new" flight and cancel the old flight every time I want to make a change.
geo979 is online now  
Old Dec 3, 19, 4:57 pm
  #15  
Original Poster
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 48
Originally Posted by mtofell View Post
Yeah, I wonder if it's browser and/or computer type specific as things like this often are? Someone mentioned it working on the app. Those of you getting the error might try it on the app to see if it works.
It's definitely not a browser issue. As I said in my original post, I've tried different browsers and different computers, I've tried the app, etc. To be more specific, I've tried on a Macbook, a Windows PC, an Android phone. I've tried on Firefox, Chrome, Safari, Internet Explorer. It just doesn't work. My mom, meanwhile, has no problem and changes her flights all the time. I feel like it's an account issue or something.
oreocookies is offline  

Thread Tools
Search this Thread