Go Back  FlyerTalk Forums > Destinations > Americas > South America
Reload this Page >

Panama airport T2 to T1?

Panama airport T2 to T1?

Reply

Old May 3, 19, 9:27 am
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 9
Panama airport T2 to T1?

Our flight is tomorrow and just found out that PTY airport had just opened a new terminal last week(or so) , tracked our flight info for the past week and realized that some transfers were from gate 201(T2)to 102(T1).. I have no idea about this airport and if anyone who passed thru recently, could you share some info on how far Terminal 2 to 1 is? We only have 1hr connection time between flights.

Originating from Toronto final destination Quito via Panama..

Thanks in advance
thundercracker76 is offline  
Reply With Quote
Old May 3, 19, 10:24 am
  #2  
 
Join Date: Dec 2005
Location: Somewhere between EZE , MAD and GLA
Programs: IB , BA , AA , AV
Posts: 331
T2 has just opened for oeprations........

If you are flying Copa , dont worry . They have it all under control
malagajohn is online now  
Reply With Quote
Old May 3, 19, 2:44 pm
  #3  
 
Join Date: Jun 2011
Location: NYC
Programs: AA GLD, AC
Posts: 2,280
Panama isn't in South America...
M60_to_LGA is offline  
Reply With Quote
Old May 11, 19, 8:13 am
  #4  
 
Join Date: Nov 2010
Location: MDE, BWI
Programs: AA-PLT
Posts: 1,431
Originally Posted by M60_to_LGA View Post
Panama isn't in South America...
But their final destination, Quito, is.
coolcoil is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread