technial issue with QR website

Old Jan 23, 23, 1:31 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Aug 2017
Programs: Asiana Diamond, Marriott Platinum, Hilton Gold
Posts: 18
technial issue with QR website

Dear all
I am trying to upgrade my flight on QR from JED-DOH-ZRH from Y --> J. I have enough Qcredits to upgrade from DOH-ZRH. When i access my booking and want to perform the upgrade, the website always locks itself as seen below:


I am getting a bit frustrated as no one at QR can or want really help me on the issue. Is there any possibility to contact a team within QR who is responsible for the website?
QR claims that the "upgrade section" does not appear as i do not have enough Qcredits for upgrading the whole trip (reason is in golf countries they sell J seats as F seats which require more Qcredits). In my opinion this is non-sense as i had the trip already booked previously and there was possibility to upgrade, but then had to cancel the trip and booked again from scratch. So for me this explanation does not really work.

Anybody had same issues or knows what could be wrong?

I tried several browsers, deleted all cookies and history and cache

Thanks in advance,
Greg
Gregorious90 is offline  
Old Jan 23, 23, 4:23 pm
  #2  
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,820
How long have you been waiting? I had the system going very slow earlier this year, but it finally responded after several minutes.
FlyingScientist is offline  
Old Jan 23, 23, 4:52 pm
  #3  
 
Join Date: Nov 2006
Location: MEL
Programs: DL, QF, QR Gold, MR Lifetime Gold
Posts: 6,684
Have you tried the mobile app? I know that Firefox isn't supported, and tends to fail more than Edge or Chrome.
The feedback you got from QR sounds like BS, but the fact that you were able to do that previously does not mean that it should necessarily be possible now. If seats are available for UG, the website should let that happen for you.
florin is offline  
Old Jan 23, 23, 11:26 pm
  #4  
 
Join Date: Sep 2009
Location: DUB / DOH
Programs: QR Gold, Star Gold, Marriott Bonvoy Titanium
Posts: 560
The QR website is pretty much in a permanent state of technical issues unfortunately. One trick I have found that seems to work quite often for me is to use incognito mode on Chrome.
jah718 is offline  
Old Yesterday, 3:01 am
  #5  
Original Poster
 
Join Date: Aug 2017
Programs: Asiana Diamond, Marriott Platinum, Hilton Gold
Posts: 18
I did let it turn and load for more than 1 hour last friday. Nothing else than the turning plane appeared
Gregorious90 is offline  
Old Yesterday, 3:03 am
  #6  
Original Poster
 
Join Date: Aug 2017
Programs: Asiana Diamond, Marriott Platinum, Hilton Gold
Posts: 18
Originally Posted by florin View Post
Have you tried the mobile app? I know that Firefox isn't supported, and tends to fail more than Edge or Chrome.
The feedback you got from QR sounds like BS, but the fact that you were able to do that previously does not mean that it should necessarily be possible now. If seats are available for UG, the website should let that happen for you.
yes, tired both ways.. and i can see that there are seats eligible for upgrade available.
Gregorious90 is offline  
Old Yesterday, 3:14 am
  #7  
 
Join Date: May 2020
Programs: Qatar Plat OW*E, HH Diamond, Hyatt Glob, Marriott Plat Elite, United Premier Platinum S*G
Posts: 248
I find the site unusable unless I'm in incognito mode in Chrome. Must be cookie or cache issues, but it's been like that for years for me.
GratefulSmile is offline  
Old Yesterday, 10:20 am
  #8  
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 144
I have been trying to use "Contact us" to request credit for some MH flights (already requested back in December, nothing happened). I get an error message every time. I have tried it on two different browsers.

Maybe this "incognito" mode will do it, I will try. First I will try the app, though.
rberk is offline  
Old Yesterday, 10:19 pm
  #9  
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 57
I also couldn't get the "contact us" section to work on the website AND in the app! I ended up using the platinum whatsapp number and my missing Avios were credited within an hour or two.
RSDoha is offline  

Thread Tools
Search this Thread