Go Back  FlyerTalk Forums > Miles&Points > Discontinued Programs/Partners > Marriott | Rewards
Reload this Page >

Can I use a Cat 6 ecert for a Cat 5 hotel?

Can I use a Cat 6 ecert for a Cat 5 hotel?

 
Old Dec 11, 12, 9:33 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Sep 2004
Location: Gulf Coast/Ventura County/Somewhere in between
Programs: DL GM, Marriott PP, Avis Something or other
Posts: 4,430
Can I use a Cat 6 ecert for a Cat 5 hotel?

Certainly wouldn't want to, but if we run into availability issues after getting a travel package with miles and Cat 6 certs...what if the only availability in our destination is a Cat 4 or 5? I assume you can flex down, but not up.
dd992emo is offline  
Old Dec 11, 12, 9:35 pm
  #2  
Suspended
 
Join Date: Jul 2005
Location: Thailand
Programs: Marriott - P; HH - G; Hyatt - P; Avis - LT First
Posts: 5,023
yes...............

[QUOTE=dd992emo;19839928]Can I use a Cat 6 ecert for a Cat 5 hotel? [QUOTE]
BKKLEE is offline  
Old Dec 12, 12, 7:27 am
  #3  
Suspended
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 8,720
Originally Posted by dd992emo View Post
Certainly wouldn't want to, but if we run into availability issues after getting a travel package with miles and Cat 6 certs...what if the only availability in our destination is a Cat 4 or 5? I assume you can flex down, but not up.
If the case, ask MR to downgrade the cert and get some refund of points.
NJUPINTHEAIR is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: