Wells Fargo Prepaid Cards

Old Aug 25, 12, 10:36 am
  #76  
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 782
I hear you, in my experience, Citi and CitiBusiness sometimes code things differently, and sometimes there are interesting turn of events when that happens, not in this case.

Thank you for the additional data point.
PedroNY is offline  
Old Aug 25, 12, 12:06 pm
  #77  
 
Join Date: May 2011
Location: Bay Area, CA
Programs: SPG, Hyatt Diamond Member, Club Calrson Silver, AA, Hilton Gold, BA
Posts: 463
I think the $100 purchases with Chase and Bofa is the best bet for now.

Lets keep it simple and small with these purhcases.

Actually its probably not worth it, $5 per load and $3 monthly maintenance fee. Without the $3 maintenance fee, your already losing 5% if you deposit $100. ouch. Anything bigger and wells fargo will probably shut you down. I dont see this as a feasible option anymore. Lets shut down this thread and move on.
livestrongforever is offline  
Old Aug 25, 12, 2:04 pm
  #78  
 
Join Date: Jun 2006
Location: Manchester,UK and NYC
Programs: One Pass, BAEC, AA
Posts: 707
Is there a problem loading the WF card with $500 at a time (with the $5 load fee)?

Or is this amount causing some sort of alerts with WF?
forextrader is offline  
Old Aug 25, 12, 3:30 pm
  #79  
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,758
Originally Posted by forextrader View Post
Is there a problem loading the WF card with $500 at a time (with the $5 load fee)?
You are just wasting money on fees.
QL_714 is offline  
Old Aug 25, 12, 8:53 pm
  #80  
xp0
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 774
wait, seriously, people are asking about loading with $500?

*face palm*
xp0 is offline  
Old Aug 26, 12, 12:18 am
  #81  
 
Join Date: Sep 2007
Programs: AA Plat, HH Diamond, SPG Gold, National EE
Posts: 38
Barclays (US Air MC) works.
dctech is offline  
Old Aug 26, 12, 11:17 am
  #82  
 
Join Date: May 2009
Posts: 203
Does anyone know "Amex" works with wells forgo prepaid card?. Thanks
samineni3 is offline  
Old Aug 26, 12, 11:23 am
  #83  
 
Join Date: May 2010
Posts: 2,996
Originally Posted by samineni3 View Post
Does anyone know "Amex" works with wells forgo prepaid card?. Thanks
Does not
Stoughton is offline  
Old Aug 26, 12, 11:56 am
  #84  
 
Join Date: May 2009
Location: Singapore
Programs: BAEC (Gold), PC (Plat), HH (Gold), SPG (Gold), MR (Gold)
Posts: 2,724
Does anyone know whether this thread has other pages or is this the only one?
User Name is offline  
Old Aug 26, 12, 12:00 pm
  #85  
 
Join Date: May 2010
Posts: 2,996
Originally Posted by User Name View Post
Does anyone know whether this thread has other pages or is this the only one?
This is the special "I can't find page #1" page
Stoughton is offline  
Old Aug 26, 12, 12:29 pm
  #86  
 
Join Date: Jun 2011
Location: San Diego, CA
Programs: Yes.
Posts: 436
Originally Posted by AlohaDaveKennedy View Post
Don't burn bridges with Chase, people. Not worth it. Their cards allow bank deposits via credit card to be classified as purchases unlike other banks and they have some of the best card offers. Shortsighted gold rushes often don't end well.
where's the reference to the pointy hatted authorities!?

also, am considering this for wife as well. think that'll set off any extra alarms for double duty at same address?
econjon is offline  
Old Aug 26, 12, 1:08 pm
  #87  
 
Join Date: May 2006
Posts: 1,363
Originally Posted by xp0 View Post
wait, seriously, people are asking about loading with $500?

*face palm*
There are many reason people may wish to load with a gift-card, which are typically limited to $500. There's some discussion on page2/3 about this.
johndoe123 is offline  
Old Aug 26, 12, 3:54 pm
  #88  
 
Join Date: Jul 2003
Location: WAS/ Silver Spring, MD,USA
Programs: UA/AA
Posts: 850
Anyone tried with their new US Olympic Medals ?

Last edited by Paiteaw; Aug 26, 12 at 5:52 pm
Paiteaw is offline  
Old Aug 26, 12, 5:15 pm
  #89  
 
Join Date: Nov 2009
Location: RDU
Programs: Bonvoy Plat
Posts: 218
I just tried to load $2500 with CSP and the transaction wouldn't go through. I than lowered it to $1999 and still no go. Does anyone know if something has changed? Maybe with CSP?
dnkywhisperer is offline  
Old Aug 26, 12, 5:36 pm
  #90  
 
Join Date: Aug 2011
Location: On the Lake USA
Programs: Hyatt whatever the call it, Hilton Diamond, Marriott Plat but still earning millions of points
Posts: 520
Originally Posted by dnkywhisperer View Post
I just tried to load $2500 with CSP and the transaction wouldn't go through. I than lowered it to $1999 and still no go. Does anyone know if something has changed? Maybe with CSP?
The batteries might be low in your CSP so it may not be working properly.
Try getting the man in the pointy hat to come and fix it perhaps by calling him down from the mountain with his flock to herd some savings into the united corral all the villagers use. Then the olympic event will ride the stagecoach west to the big jamboree and all the flyer talkers will send smoke signals to the Cardinals to rain on our jamboree weinie roast.

Please no pms I don't know what that means if you don't
Nottafatslob is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: