Connecting in ORD

Old Aug 25, 19, 7:11 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Aug 2015
Location: Charlotte, North Carolina
Programs: BA Gold
Posts: 789
Connecting in ORD

Hi All,

I am flying out with JAL on Thursday from ORD. I'll be arriving in from Charlotte to make the connection. I think that the AA flight comes in to T3 and the JAL flight goes from T3. Is there any way that I will be able to remain airside please?
capin is offline  
Old Aug 25, 19, 7:36 pm
  #2  
A FlyerTalk Posting Legend
 
Join Date: Apr 2013
Location: SFO
Programs: UA 1K 1MM; AS MVPG75K; Marriott Titanium; Hilton Diamond (Aspire); Hyatt Refugeeist
Posts: 41,996
Originally Posted by capin View Post
I am flying out with JAL on Thursday from ORD. I'll be arriving in from Charlotte to make the connection. I think that the AA flight comes in to T3 and the JAL flight goes from T3. Is there any way that I will be able to remain airside please?
Yes, you remain airside on a domestic US arrival.
Kacee is online now  
Old Aug 26, 19, 1:49 pm
  #3  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Oct 2001
Location: Falkirk, Scotland,VS Red, BA Gold, HH Diamond,UK Amex Plat
Programs: Master of the Privy Purse des Muccis
Posts: 13,200
Hi,

Of course ORD T3 is large with a number of different concourses ( all connected airside) so you may have a walk to the JAL gate.

An example of the T3 layout

https://www.flychicago.com/SiteColle...are/Map/T3.pdf

Regards

TBS
The _Banking_Scot is offline  

Thread Tools
Search this Thread