Go Back  FlyerTalk Forums > Miles&Points > Hotels and Places to Stay > InterContinental Hotels | IHG Rewards Club and Intercontinental Ambassador
Reload this Page >

Website log in issue - We are sorry, our system is temporarily unavailable.

Website log in issue - We are sorry, our system is temporarily unavailable.

Old Jan 15, 19, 4:36 am
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Dec 2014
Location: UK
Programs: British Airways Gold, IHG Spire Elite, HHonours Gold.
Posts: 399
Website log in issue - We are sorry, our system is temporarily unavailable.

Hi, Iíve been trying to log into my account on a laptop for 2 days and it wonít allow me to - giving me the above message.

i have been able to make a booking in the IOS App.

Is anyone else suffering the same? I have tried IE and Chrome and get the same message.
thepinkponce is offline  
Old Jan 15, 19, 5:12 am
  #2  
 
Join Date: Nov 2017
Location: UK
Programs: BAEC Gold. ihg Spire Elite. Hilton Honors Diamond. Radisson Gold
Posts: 878
It is working fine for me.

In the UK and using firefox - just tried Chrome and got in using that browser as well.

BM
BarneyMcGrew is offline  
Old Jan 15, 19, 10:11 am
  #3  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Jul 1999
Location: Over the Bay Bridge, CA
Programs: Jumbo mas
Posts: 32,006
My issues of late (weeks) have been browser / computer related, as it chronically causes the problem you cite on some, but not all.
Eastbay1K is offline  
Old Jan 15, 19, 12:29 pm
  #4  
Original Poster
 
Join Date: Dec 2014
Location: UK
Programs: British Airways Gold, IHG Spire Elite, HHonours Gold.
Posts: 399
Many thanks for your replies. Iíve tried on Safari and itís logged me in. It must be the laptop I was using.
thepinkponce is offline  
Old Aug 21, 20, 1:17 pm
  #5  
 
Join Date: Jun 2001
Location: San Fran Area
Programs: UA Gold MM, AA Gold MM, HH Dia, Marriott Gold, IHG Plat, IC Amb, Hertz PC
Posts: 1,735
I started getting this "We are sorry..." message a few months ago (using Windows 10). First, it was just when using Firefox. Later, started getting it with Chrome. Then today, (after "upgrading" to Win10-2004) started getting it with MS Edge.

Can still login using IE, and the app on my iPhone works OK.

Any solutions/suggestions to fixing the problem Firefox/Chrome/Edge? Prefer to not depend on IE.

(Please, no snarky comments about switching to / buying an Apple machine!)
jmd001 is offline  
Old Sep 4, 20, 9:48 am
  #6  
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 2
Any luck with this? I'm having the same problem.
MOJOMUSIC is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: