New Priorityclub.com Website [Merged Threads]

Old Sep 27, 2010, 7:32 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Nov 2004
Location: England
Programs: IHG
Posts: 526
Welcome to the revamped Priorityclub.com

A snazzy new look...

"Easier" to:

Book rooms

Check balance

Check your itinerary

Quickview account option

Plus new feedback option and a promise of additional changes in the pipeline

I have spent a few minutes looking at the revamped site and seems 90% the same as before. I am excited to see the further improvements promised, perhaps we will see:

Guaranteed upgrades for platinum members
Free breakfast after 50 qualifying stays
New elite tier after 75 nights
Housekeeping no longer knocking on the door after being granted a late check
out

Does anyone else have suggestions?

Last edited by midnight; Sep 27, 2010 at 7:53 pm Reason: spelling
midnight is offline  
Old Sep 27, 2010, 7:41 pm
  #2  
 
Join Date: Nov 2009
Location: YHZ
Programs: IC Platinum Ambassador, Fairmont President's Club, AC Altitude Elite 50K
Posts: 131
I hate it. I find I have to navigate through more pages to do the same things as before.

However, I generally don't like it when companies change websites (I am a bit of a curmudgeon ).
Bjmcisaac is offline  
Old Sep 27, 2010, 8:30 pm
  #3  
 
Join Date: Sep 2010
Location: Canada
Programs: BAEC Blue
Posts: 266
When did this revamp happen? I am still seeing the old one... I think.
Austin Winters is offline  
Old Sep 27, 2010, 8:38 pm
  #4  
 
Join Date: Nov 2009
Location: YHZ
Programs: IC Platinum Ambassador, Fairmont President's Club, AC Altitude Elite 50K
Posts: 131
Originally Posted by Austin Winters
When did this revamp happen? I am still seeing the old one... I think.
Something is weird because I always get the new site when on my home laptop, but always get the old site when on my work computer.
Bjmcisaac is offline  
Old Sep 27, 2010, 8:51 pm
  #5  
 
Join Date: Sep 2010
Location: Canada
Programs: BAEC Blue
Posts: 266
Could be my cache, but I don't want to reset it and have to put all of my passwords in again. I can wait for it to show up.

Screenshot?
Austin Winters is offline  
Old Sep 27, 2010, 9:03 pm
  #6  
 
Join Date: Dec 2007
Location: SFO
Posts: 4,958
Originally Posted by Bjmcisaac
Something is weird because I always get the new site when on my home laptop, but always get the old site when on my work computer.
its the opposite for me... new one on work computer (the dark blue top) and the old one on home computer (the light blue top)

with the new one, the reservation will show eligible points to-be-earned..^
the other changes to me are "minor"

i started seeing this a week ago, anyone else?
myperks is offline  
Old Sep 27, 2010, 9:15 pm
  #7  
 
Join Date: Sep 2010
Location: Canada
Programs: BAEC Blue
Posts: 266
Must be a slow roll-out, I guess we'll just have to wait and see!
Austin Winters is offline  
Old Sep 28, 2010, 6:03 am
  #8  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Dec 2008
Location: Home: East Mids UK - Work (Base): Accra, Ghana.
Programs: BAEC: Silver - Marriott: Titanium
Posts: 12,086
Is this what changes with language selection?

When I was in Spain a couple of days ago I was getting an older style site when I went to priorityclub.com, which was of course in Spanish, but then selected English as the language and it changed to the one I am used to when I log on at home...
BingBongBoy is offline  
Old Sep 28, 2010, 6:58 am
  #9  
 
Join Date: Nov 2006
Location: I hate my location and hope to flee from it soon.
Programs: Hyatt PL, PC Spire/RA, HH GOLD, SPG Green, Marriott Silver, Skywards B, CSA Gold, Lufthansa Paper,UA
Posts: 1,211
any screenshot pls?
olegator is offline  
Old Sep 28, 2010, 8:51 am
  #10  
 
Join Date: Aug 2005
Location: DFW
Programs: Marriott Life Titanium, Hilton Diamond, Delta and United Silver, IHG Plat
Posts: 2,893
Same old site here although I'm seeing the anywhere challenge points are starting to post....
pmaddock is offline  
Old Sep 28, 2010, 8:58 am
  #11  
 
Join Date: Oct 2007
Location: Shanghai and Bavaria
Programs: Spire RA, 1865 Voyager, Bonvoy Titanium, FB LP, LH SEN.
Posts: 3,104
Which site you see is usually controlled by cookies. Delete them and try again (might need several attempts) or use another browser, if you really want to see the new site
Chinatrvl is offline  
Old Sep 28, 2010, 9:05 am
  #12  
 
Join Date: Feb 2000
Location: New York, NY, USA
Programs: BAGold; AA3MMPlat; UA1MMGold; FBGold; MarriottAmb; AccorPlat; HHGold; ICPlatAmb; HyattDiscoverist
Posts: 4,378
I did a couple of searches today and found it slow and cumbersome. For example, requested affiliation rates sometimes reset to "best available"; getting results for searches and clicking on "select rooms" both involved what felt like too long a wait.
rfrost is offline  
Old Sep 28, 2010, 11:58 am
  #13  
 
Join Date: Mar 2006
Location: BCN
Programs: IHG, M&M, FB, Avios, ALL, etc.
Posts: 928
Originally Posted by BingBongBoy
Is this what changes with language selection?

When I was in Spain a couple of days ago I was getting an older style site when I went to priorityclub.com, which was of course in Spanish, but then selected English as the language and it changed to the one I am used to when I log on at home...
That's the way it's been since the last revamp. I'm not complaining because I like the old site better, but with the Spanish one I can't get full details of my stays, so I keep switching from one language to the other.

And now a new revamp!?
josmon10 is offline  
Old Sep 28, 2010, 1:15 pm
  #14  
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,452
I'm confused. Nothing seems to be new. Can anyone send a link or maybe post a print screen pic of the what the new site is supposed to look like?

-Kinglobjaw
kinglobjaw is offline  
Old Sep 28, 2010, 5:22 pm
  #15  
Original Poster
 
Join Date: Nov 2004
Location: England
Programs: IHG
Posts: 526
Screenshots

Originally Posted by kinglobjaw
I'm confused. Nothing seems to be new. Can anyone send a link or maybe post a print screen pic of the what the new site is supposed to look like?

-Kinglobjaw
Here's a weird thing, I noticed an IAT number on my PC homepage so I cleared all cookies and restarted my laptop.

Now I can no longer see the revamped PC page and it's back to normal.

I took screenshots prior to clearing the cookies and here is the link.

http://s915.photobucket.com/albums/a...rtalkk/flyert/
midnight is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

This site is owned, operated, and maintained by MH Sub I, LLC dba Internet Brands. Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Designated trademarks are the property of their respective owners.