Go Back  FlyerTalk Forums > Destinations > Asia > India
Reload this Page >

WiFi quality at T3 Plaza Lounges in DEL

WiFi quality at T3 Plaza Lounges in DEL

Old May 19, 16, 11:32 am
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Family RTW
Programs: Amex Plat, Chase Sapphire, A3 Gold, Alaska Air, UA, Virgin Atlantic, SPG, Hyatt
Posts: 185
WiFi quality at T3 Plaza Lounges in DEL

I'm traveling via DEL shortly and need to schedule a video conference via Skype.

Can anyone tell me if the Plaza Lounges have video conference quality WiFi?

I'm flying CX so if someone happens to know the specific lounge that I'll have access to, so much the better!
surfguy7 is offline  
Old May 19, 16, 12:00 pm
  #2  
 
Join Date: Apr 2002
Location: NYC
Posts: 8,046
Originally Posted by surfguy7 View Post
I'm traveling via DEL shortly and need to schedule a video conference via Skype.

Can anyone tell me if the Plaza Lounges have video conference quality WiFi?

I'm flying CX so if someone happens to know the specific lounge that I'll have access to, so much the better!
It's usually a pain to set it up as it requires registration and log-in which is quite complex. I wouldn't count on it to work well.
erik123 is offline  
Old May 19, 16, 2:36 pm
  #3  
 
Join Date: May 2007
Location: ORD
Programs: AA (current EXP, occasional PLT, 0MM); UA; DL
Posts: 6,132
Wifi in Indian airports is a joke. Bureaucratic process, slow speeds. I wouldn't schedule anything important, especially if it involves video. (However, I cannot speak of the conditions in a specific lounge.)
aktchi is offline  
Old May 20, 16, 1:32 am
  #4  
Moderator: Lufthansa Miles & More, External Miles & Points Resources
 
Join Date: Dec 2002
Location: MUC
Programs: LH SEN
Posts: 40,752
Originally Posted by erik123 View Post
It's usually a pain to set it up as it requires registration and log-in which is quite complex. I wouldn't count on it to work well.
All lounges in T3 nowadays had out scratch cards or codes so no more registration required. The network quality is spotty and depends how many are using it.
I wouldn't count on having a good connection.
oliver2002 is offline  
Old May 20, 16, 1:50 am
  #5  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Apr 2009
Location: India
Programs: Bonvoy Ambassador & Lifetime Titanium, IHG Plat, HH Gold, Trident Plat, DL Diamond, AI Maharajah
Posts: 27,913
the internet speed at the plaza lounge is slow....a video skype call is unlikely to work well....
Keyser is offline  
Old May 20, 16, 7:09 am
  #6  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2006
Location: Family RTW
Programs: Amex Plat, Chase Sapphire, A3 Gold, Alaska Air, UA, Virgin Atlantic, SPG, Hyatt
Posts: 185
Hmm. Not sounding very promising! What about via a Vodafone mobile connection?
surfguy7 is offline  
Old May 22, 16, 2:52 am
  #7  
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Apr 2009
Location: India
Programs: Bonvoy Ambassador & Lifetime Titanium, IHG Plat, HH Gold, Trident Plat, DL Diamond, AI Maharajah
Posts: 27,913
Originally Posted by surfguy7 View Post
Hmm. Not sounding very promising! What about via a Vodafone mobile connection?
i find cell phone service to be pretty weak in the airport area....it works well in certain locations & doesn't work at all in others....
Keyser is offline  
Old Jul 5, 16, 2:54 am
  #8  
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 25
Plaza Premium Lounge internet is not very good for video calling.
Siddharth1 is offline  
Old Jul 11, 16, 11:42 am
  #9  
 
Join Date: Apr 2002
Location: NYC
Posts: 8,046
Originally Posted by oliver2002 View Post
All lounges in T3 nowadays had out scratch cards or codes so no more registration required. The network quality is spotty and depends how many are using it.
I wouldn't count on having a good connection.
The scratch cards still require connection through the tata docomo web page (as it is a pre-paid service) which I find confusing even with instructions.
erik123 is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: