Go Back  FlyerTalk Forums > Miles&Points > Hotels and Places to Stay > Hyatt | World of Hyatt
Reload this Page >

Problems with the Hyatt app MASTER THREAD

Problems with the Hyatt app MASTER THREAD

Old Oct 3, 2023, 2:06 pm
  #61  
 
Join Date: Sep 2008
Location: AUS
Programs: BAEC Gold, AA PPro, Hyatt Globalist, Amex Plat
Posts: 6,943
Originally Posted by sfgiants13
Anyone having issues using app checkout and the stay not posting? Thinking about it every stay that hasn’t posted i checked out via app. Still waiting on one that I submitted the form a week ago for and the one I checked out of yesterday didn’t post at the usual time today. The only one that posted correctly was the one I physically checked out at.
I checked out via the app probably 4+ times during September (including as recently as last week) and all stays have posted as expected.

Regards
scubadu is offline  
Old Oct 3, 2023, 2:25 pm
  #62  
 
Join Date: Jun 2020
Posts: 467
My stay in mid-september posted fine checking out with the app.
Warriorconcept is offline  
Old Oct 11, 2023, 8:39 pm
  #63  
 
Join Date: Apr 2019
Location: MCO
Posts: 382
Updated the ios app today. Now can't sign in. After clicking the sign in option it just freezes there.
gbdbld is offline  
Old Oct 12, 2023, 7:16 am
  #64  
 
Join Date: Jun 2001
Location: SFO/ATL/MEL/BKK
Programs: Marriott Plat, Hilton Diamond, IHG Diamond, Hyatt Globalist UA 1K MM, Delta Diamond
Posts: 2,678
Same for me
ryan754 is offline  
Old Oct 12, 2023, 4:37 pm
  #65  
 
Join Date: Aug 2021
Location: Madison, WI
Programs: Delta Platinum Medallion, Marriott Platinum Elite, World of Hyatt Globalist
Posts: 54
I was also hitting the freezing issue when I hit "Sign In" - I deleted and reinstalled the app and now it seems to work fine!
WaterBottle18 is offline  
Old Oct 13, 2023, 7:22 pm
  #66  
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 4
Trying to login on a new Pixel 8 and getting the same kind of error in the app - it claims my login info is wrong even though I've verified it on the web already.
chrismarra is offline  
Old Oct 14, 2023, 1:48 pm
  #67  
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 193
I can’t believe this is so common there is a thread for it. I’m glad I found my answer though. It’s not just me that can’t log in after updating
htran88 is offline  
Old Oct 14, 2023, 5:00 pm
  #68  
Hyatt 5+ Badge
 
Join Date: Mar 2019
Programs: AA EXP; Hyatt Globalist; Hilton Diamond; Marriott Gold
Posts: 722
I deleted and reinstalled the app and signing in worked fine once. Then when I tried to open the app again, I was signed out and had the freezing issue again… IT not one of Hyatt’s strong suits
hp12c is offline  
Old Oct 16, 2023, 8:08 am
  #69  
 
Join Date: Apr 2019
Location: MCO
Posts: 382
The ios app now logs out every time...
gbdbld is offline  
Old Oct 16, 2023, 11:36 am
  #70  
 
Join Date: Dec 2008
Location: DEN
Programs: UA 1K, Bonvoy LT Titanium, Hyatt Globalist
Posts: 144
Originally Posted by gbdbld
The ios app now logs out every time...
Every. Single. Time.
ORDtoAnywhere is offline  
Old Oct 16, 2023, 4:12 pm
  #71  
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4,847
I cannot get check out to work on app anymore.
olouie is offline  
Old Oct 17, 2023, 1:48 am
  #72  
 
Join Date: Apr 2019
Location: MCO
Posts: 382
I don't use the ios app any more. Will just use the desktop version on the laptop until they fix the log out issue.
gbdbld is offline  
Old Dec 19, 2023, 12:23 pm
  #73  
 
Join Date: Feb 2020
Location: USA
Programs: MB Ambassador, WOH Globalist, HH Diamond (Aspire), AA Gold, UA + Star Alliance Gold
Posts: 4,617
Is anyone else seeing upgraded room types no longer showing up on the app? For my past stays in Korea, I get the message that my room has been upgraded but the room type on my reservation stays the same. I clicked into mobile check-in on my stay today, and it does show an upgrade - annoying that the reservation doesn’t show it as previously.
EuropeanPete likes this.
ElevatorEnthusiast is offline  
Old Dec 19, 2023, 12:25 pm
  #74  
 
Join Date: Sep 2020
Programs: AA EXP, BA Gold, VS Gold, Hyatt Globalist, Marriott Platinum, Hilton Diamond
Posts: 3,898
Originally Posted by ElevatorEnthusiast
Is anyone else seeing upgraded room types no longer showing up on the app? For my past stays in Korea, I get the message that my room has been upgraded but the room type on my reservation stays the same. I clicked into mobile check-in on my stay today, and it does show an upgrade - annoying that the reservation doesn’t show it as previously.
Same issue. If you click on the confirmation it’ll show the upgraded room type.
ElevatorEnthusiast likes this.
coleslaw is offline  
Old Dec 19, 2023, 4:05 pm
  #75  
 
Join Date: Feb 2020
Location: USA
Programs: MB Ambassador, WOH Globalist, HH Diamond (Aspire), AA Gold, UA + Star Alliance Gold
Posts: 4,617
Originally Posted by coleslaw
Same issue. If you click on the confirmation it’ll show the upgraded room type.
Ah, thank you - yes, clicking on Manage does show it!
ElevatorEnthusiast is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

This site is owned, operated, and maintained by MH Sub I, LLC dba Internet Brands. Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Designated trademarks are the property of their respective owners.