Accessing Delta site from China

Old Apr 27, 19, 2:30 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: LIM and DCA
Programs: Delta DM
Posts: 237
Accessing Delta site from China

Salutations all from Beijing. Second trip here this year and I have noticed something odd - have been unable to access delta.com, even using a VPN that works on allowing me to access Google bits and bobs.

Is it me? Anyone else have this issue?
powerful pete is offline  
Old Apr 27, 19, 2:33 pm
  #2  
 
Join Date: Nov 2018
Location: San Francisco
Programs: DL
Posts: 330
delta.com unfortunately blocks many/most data centers, likely where your VPN is hosted.
dlflyer00 is offline  
Old Apr 27, 19, 3:24 pm
  #3  
 
Join Date: Dec 2009
Programs: Hilton Diamond
Posts: 486
I donít recall having an issue in China without a vpn even.
sfgiants13 is offline  
Old Apr 27, 19, 4:15 pm
  #4  
Original Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: LIM and DCA
Programs: Delta DM
Posts: 237
Thanks - accessing it now. Wasnít working without or with VPN, but now all is good.
powerful pete is offline  
Old Apr 27, 19, 5:24 pm
  #5  
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 59
Probably a temporary cache/DNS issue if you moved regions and the CDN errored. BTW you can access delta.com without a VPN in China because the Chinese website has a ICP number meaning its a legally registered internet business in China. I highly recommend a VPN in China though.
x1234 is offline  
Old Apr 27, 19, 6:16 pm
  #6  
Original Poster
 
Join Date: Sep 2011
Location: LIM and DCA
Programs: Delta DM
Posts: 237
Yup itís all working now without requiring my VPN. No idea why it hasnít been working over several trips here.

Thanks again to all for their helpful comments!
powerful pete is offline  
Old Apr 27, 19, 8:18 pm
  #7  
 
Join Date: Mar 2012
Location: Canada
Programs: FB Platinum, SM Diamond
Posts: 645
I am in Shanghai right now,
Sometime for a short period of time, Delta website can be block from China (this depend the "humor" of the peoples managing the "wall"...
If you use a VPN, just change the "location" in your VPN.
Sometime Delta block some VPN from some location (also the time of this depend).
FBplatinum is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: