Elite phone number gone?

 
Old Mar 3, 12, 4:50 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2009
Location: IAD
Programs: UA Gold, Marriott Rewards - LTPP
Posts: 4,204
Elite phone number gone?

Does anyone know if the old CO elite # works still? I see from my online card that the UA #s (differentiated by status) took over.
njcommodore is offline  
Old Mar 3, 12, 5:01 pm
  #2  
A FlyerTalk Posting Legend
 
Join Date: Apr 2001
Location: NYC
Posts: 69,132
The old number still works. It routes to the "Premier Line." No guarantees on how long that will last, of course.

Was it really easier to post the question here than to just dial the number on your phone??
sbm12 is offline  
Old Mar 3, 12, 6:11 pm
  #3  
 
Join Date: Aug 1999
Location: Danville, CA
Programs: AA EXP - UA *G MM - HH Diamond - Hertz PC
Posts: 3,242
Originally Posted by sbm12 View Post
The old number still works. It routes to the "Premier Line." No guarantees on how long that will last, of course.

Was it really easier to post the question here than to just dial the number on your phone??
Was it easier to be snarky than to either just answer the question or ignore it?
danville 1K is offline  
Old Mar 3, 12, 6:35 pm
  #4  
Original Poster
 
Join Date: Jan 2009
Location: IAD
Programs: UA Gold, Marriott Rewards - LTPP
Posts: 4,204
Originally Posted by sbm12 View Post
The old number still works. It routes to the "Premier Line." No guarantees on how long that will last, of course.

Was it really easier to post the question here than to just dial the number on your phone??
In the Caribbean and would rather not pay INTL charges.
njcommodore is offline  
Old Mar 3, 12, 6:47 pm
  #5  
A FlyerTalk Posting Legend
 
Join Date: Apr 2001
Location: NYC
Posts: 69,132
Originally Posted by njcommodore View Post
In the Caribbean and would rather not pay INTL charges.
That's what skype is for.
sbm12 is offline  
Old Mar 3, 12, 6:54 pm
  #6  
A FlyerTalk Posting Legend
 
Join Date: Aug 2010
Location: DCA
Programs: UA US CO AA DL FL
Posts: 42,880
All UACO #'s apparently work. They all route calls based on MP#, so doesn't matter which # you call, you will get the priority appropriate to status.
Often1 is offline  
Old Mar 3, 12, 6:54 pm
  #7  
 
Join Date: Oct 2005
Location: Here Today, There Tomorrow
Programs: 2MM DL DM, HA Premier, AA Plat,Ex UA 1K, HH Diamond, Marriott TE
Posts: 1,155
Originally Posted by sbm12 View Post
That's what skype is for.
Which is now banned on most cruise ships since it is a bandwidth hog.
Aloha1 is offline  

Thread Tools
Search this Thread