ThankYou Point Airline Transfer Error

Old Jan 5, 20, 5:09 pm
  #31  
 
Join Date: Jul 2011
Location: SEA
Programs: DL DM
Posts: 93
Same issue for me. Sent Amex MR instead, posted instantly. Both Citi and Amex show my name as: first name last name. Asia Miles shows as: last name first name middle name.

Via chat Asia Miles won't drop the middle name unless I can produce a travel document that doesn't have my middle name. Maybe I'll send a library card.

For fun, I tried registering an Asia Miles account with my first name in surname field and last name in given name field, so it would show in the right order. Citi transfer failed also.

By the time I created a 3rd Asia Miles account with names in the right field but no middle name I got issues with their phone account verification and gave up on Citi, since by then Amex went through.
RapidTravelChai is offline  
Old Jan 5, 20, 8:04 pm
  #32  
 
Join Date: Feb 2018
Programs: n/a
Posts: 39
I am also not able to transfer to asia miles from TYP either online or on the phone. They told me to call AM. AM said there was nothing wrong. Want to downgrade my prestige...
itslit509 is offline  
Old Jan 7, 20, 10:38 am
  #33  
 
Join Date: Jun 2015
Location: New York
Programs: AA, CX, Hyatt, Marriott
Posts: 1,484
Just a quick update - was still unable to transfer to AM this morning but the error message changed. Called citi and they manually transferred. TYP deducted and AM transaction showed up in about 2 hours. All good, just a little laborious.
andersonCooper is offline  
Old Jan 10, 20, 4:14 am
  #34  
 
Join Date: Aug 2017
Programs: AS MVPG, DL Gold, UA 1K, Hilton Diamond, Marriott Titanium + LT Silver, Hertz PC
Posts: 4,247
Looks to be working again. Just transferred points to Asia Miles, and confirmed on the AM side.
Repooc17 is offline  
Old Jan 13, 20, 5:25 pm
  #35  
 
Join Date: Jul 2011
Location: SEA
Programs: DL DM
Posts: 93
Working again for me on 1/12. 85k instantly posted.
RapidTravelChai is offline  
Old Feb 24, 21, 2:50 pm
  #36  
 
Join Date: Jan 2012
Programs: DL, WoH
Posts: 1,124
Searched and found this thread. I am having the same issue with Qantas now. Have a redemption in mind and really want to transfer. Tried calling, escalating multiple browers, phone. Still keep getting error. Anyone else have this going on with qantas? Was successful transferring points to lifemiles instantly.
ricohitman is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: