No show on VIA rail

Old Aug 13, 18, 6:56 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Mar 1999
Location: Ottawa, Canada.
Programs: AC*SE 1MM, Marriott*Plutonium Lifetime, other stuff
Posts: 458
No show on VIA rail

I know this isn't AC, but there isn't anywhere else to post it, and the AC group has, I'm sure expertise on VIA too.

If I no-show for a the outbound portion of a VIA rail return ticket, does it risk cancellation of the return segment, as it would for an AC ticket?

TM
Travellin_man is offline  
Old Aug 13, 18, 8:56 pm
  #2  
A FlyerTalk Posting Legend and Moderator: Air Canada Aeroplan, Canada & Manufactured Spending
 
Join Date: May 2002
Location: YEG
Posts: 48,834
Exclamation

Since this isn't an Air Canada or Aeroplan topic it'e been relocated to the proper FT forum which is the Canada forum for further discussion.

tcook052
Air Canada forum moderator
tcook052 is offline  
Old Aug 14, 18, 1:28 pm
  #3  
 
Join Date: Nov 2007
Location: Stockholm, Sweden
Programs: SK EBG
Posts: 17

I contacted VIA Rail customer service using the contact form on their website when I wanted to skip the first segment of a two-segment trip.

They answered that in my case, the second segment would NOT have been forfeited if I'd skipped the first segment, but they prefer when customers let them know (via website or telephone) in advance to avoid confusion when the first segment is skipped.
kispiox is offline  

Thread Tools
Search this Thread