Go Back  FlyerTalk Forums > Miles&Points > Airlines and Mileage Programs > British Airways | Executive Club
Reload this Page >

Worry or not, seat gone after equipment change

Worry or not, seat gone after equipment change

Old Dec 15, 19, 6:00 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Sep 2014
Location: The Netherlands
Programs: BA, KLM, Alitalia
Posts: 71
Worry or not, seat gone after equipment change

Flying to Madrid Tuesday, so curios as to which 777 version we where getting I looked it up. Then I see it's been changed to a A351. Great as we are flying CE so this will be the first taste of the new seat for us and the A350.
However I never got a e-mail telling us about this aircraft change. So I check MMB and originally on the 777 we had seats 12A/B and we still do, but there is no row 12 on the A351. the loo's are there! Seat map for this flight both web and mobile doesn't work. It shows all the information bar the seat map itself.
So are we falling between the cracks as we where in row 12 or is it a MMB issue? Anybody have something similar happen?
Crismyth is offline  
Old Dec 15, 19, 6:21 pm
  #2  
 
Join Date: Apr 2012
Location: LON
Programs: Mucci, BAEC Gold, Avis PC, Eurostar CB, the Amex plat stuff
Posts: 1,061
In my recent experience MMB takes a couple of day to register the change of aircraft fully. Check at T-24 when check-in happens, or if your pick of seats is absolutely vital, phone it in.
alex67500 is offline  
Old Dec 15, 19, 6:37 pm
  #3  
 
Join Date: Aug 2015
Location: The FT AA forum, until it no longer wants me.
Programs: CK or bust
Posts: 1,555
Originally Posted by Crismyth View Post
Flying to Madrid Tuesday, so curios as to which 777 version we where getting I looked it up. Then I see it's been changed to a A351. Great as we are flying CE so this will be the first taste of the new seat for us and the A350.
However I never got a e-mail telling us about this aircraft change. So I check MMB and originally on the 777 we had seats 12A/B and we still do, but there is no row 12 on the A351. the loo's are there! Seat map for this flight both web and mobile doesn't work. It shows all the information bar the seat map itself.
So are we falling between the cracks as we where in row 12 or is it a MMB issue? Anybody have something similar happen?
A very valid concern indeed-

If your row 12 seats have been the replaced by the loo, I would also be mortified at the prospect of falling between the cracks
TTmex likes this.
enpremiere is offline  
Old Dec 15, 19, 8:12 pm
  #4  
 
Join Date: Oct 2014
Location: Krakow
Programs: BAEC Silver, Miles and More(FTL), IHG(Platinum), Accor, HHonors(Diamond), SPG, Hertz Five Star
Posts: 2,778
So this is more en suite than club suite?
scottishpoet is offline  
Old Dec 15, 19, 8:30 pm
  #5  
 
Join Date: Jul 2018
Location: Mexico
Programs: BAEC Gold
Posts: 922
If you do get assigned the toilet, I'm sure the CSM can write a log report on the iPad.
realgaga and EDIwanderer like this.
TTmex is offline  
Old Dec 16, 19, 4:24 am
  #6  
 
Join Date: Nov 2015
Location: London
Programs: BA Gold
Posts: 1,001
Try flushing the cache on your browser or the app, not urgent, do it at your convenience.
dougzz is offline  
Old Dec 16, 19, 4:32 am
  #7  
 
Join Date: Oct 2017
Programs: BAEC Gold; Hilton Gold, IHG Spire, Marriott Titanium, Wyndham Diamond
Posts: 472
I'm on this flight too, albeit down the back. WTP seats are opened up though, so small mercies. Now that it's changed to a 350 I'll check if there's any AUPs left tomorrow, to try the club suits for cheap.
Mordac is offline  
Old Dec 16, 19, 4:41 am
  #8  
Original Poster
 
Join Date: Sep 2014
Location: The Netherlands
Programs: BA, KLM, Alitalia
Posts: 71
Thanks for the help everybody

After online check-in opened we where assigned existing seats! Fortunately in this case both where not en suites! All ended well and there will be no need for us to deposite a complaint
alex67500 and ENTP like this.
Crismyth is offline  
Old Dec 16, 19, 4:51 am
  #9  
 
Join Date: Dec 2019
Location: Agadir
Posts: 2
wish to be airbus
yamafrine is offline  
Old Dec 16, 19, 4:53 am
  #10  
 
Join Date: Jan 2015
Location: FDH (Friedrichshafen)
Programs: AAdvantage, BAEC, Avios, Alaska, SAS Eurobonus, DL Skymiles, IHG Priority, Best Western Rewards
Posts: 2,199
Originally Posted by Crismyth View Post
Thanks for the help everybody

After online check-in opened we where assigned existing seats! Fortunately in this case both where not en suites! All ended well and there will be no need for us to deposite a complaint
So basically a wash then? Glad you got something better than the bog standard.
Mordac likes this.
The_Bouncer is offline  
Old Dec 16, 19, 4:55 am
  #11  
 
Join Date: Dec 2019
Location: Agadir
Posts: 2
Originally Posted by Crismyth View Post
Thanks for the help everybody

After online check-in opened we where assigned existing seats! Fortunately in this case both where not en suites! All ended well and there will be no need for us to deposite a complaint

Great to hear
yamafrine is offline  
Old Dec 17, 19, 4:29 am
  #12  
 
Join Date: Oct 2017
Programs: BAEC Gold; Hilton Gold, IHG Spire, Marriott Titanium, Wyndham Diamond
Posts: 472
Originally Posted by Mordac View Post
I'm on this flight too, albeit down the back. WTP seats are opened up though, so small mercies. Now that it's changed to a 350 I'll check if there's any AUPs left tomorrow, to try the club suits for cheap.
Turns out no need to ask for an AUP as I got Op-upped anyway!
Mordac is offline  
Old Dec 17, 19, 5:51 am
  #13  
 
Join Date: Oct 2019
Location: clue is in the nym
Programs: IHG Platinum, Discovery Platinum, Bonvoy Gold, Accor Gold, Hilton Gold, Radisson Gold, BA Silver
Posts: 60
Amusingly, Google Ads (or whoever) chose to serve this, er, nugget directly below scottishpoet's post

Mordac and alex67500 like this.
southlondonphil is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: