New Planes--->Power ports

Old Apr 23, 2005, 2:25 pm
  #1  
Original Poster
 
Join Date: Sep 2003
Location: Las Vegas, NV USA
Programs: AA Advantage Platinum, Marriott Gold
Posts: 203
New Planes--->Power ports

Do any of the new planes have power ports on them?

Stu
TopGun is offline  
Old Apr 26, 2005, 1:34 pm
  #2  
 
Join Date: Mar 2005
Location: Southern California
Programs: US Airways,Hilton HHonors, Marriott, National
Posts: 1,341
Unhappy

Originally Posted by TopGun
Do any of the new planes have power ports on them?

Stu

There is always hoping.. I have yet to see an empower on America West...
LAX1K to AmWest is offline  
Old Apr 26, 2005, 3:31 pm
  #3  
 
Join Date: Oct 2001
Location: PHX/SFO/LAX
Programs: AA-EXP (1.7MM), BA-Slvr, HH-Diamond
Posts: 7,784
Unhappy Another area where HP doesn't shine.

It strikes me as unbelieveable that HP hasn't installed basic power ports even in F. The costs are can't be high.

Just one of the reasons I fly AA on transcons.

I have yet to see an empower on America West
Oh god please not Empower. Just regular 12V DC outlets will do fine.

Last edited by ByrdluvsAWACO; Apr 26, 2005 at 3:33 pm
ByrdluvsAWACO is offline  
Old Apr 26, 2005, 7:11 pm
  #4  
 
Join Date: Jul 2003
Location: Lehighton, PA, USA,HH Gold, US Plat
Posts: 467
ANother Reason Hope Merger Goes Through

All US airbus planes have empower in every seat C & F.
abeflyer is offline  
Old Apr 26, 2005, 7:56 pm
  #5  
 
Join Date: Oct 2001
Location: PHX/SFO/LAX
Programs: AA-EXP (1.7MM), BA-Slvr, HH-Diamond
Posts: 7,784
Red face US can keep its power ports.

Originally Posted by abeflyer
ANother Reason Hope Merger Goes Through

All US airbus planes have empower in every seat C & F.
In that case, I'd rather not have the power ports.
ByrdluvsAWACO is offline  
Old Apr 26, 2005, 9:37 pm
  #6  
 
Join Date: Mar 2005
Location: Southern California
Programs: US Airways,Hilton HHonors, Marriott, National
Posts: 1,341
Originally Posted by abeflyer
All US airbus planes have empower in every seat C & F.
Do not know about you, but I would prefer the power... will make my flights must more productive!! Wish HP would add power either way!!
LAX1K to AmWest is offline  
Old Apr 27, 2005, 7:31 am
  #7  
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mesa, AZ
Programs: AA Ex Plat, Hilton Diamond, Marriott Silver
Posts: 638
I don't really do any international travel so really haven't flown on a plane that has power to the seats. What is empower and why is it bad? I assume it has some odd connector that you need to buy an adapter for but for those of us that are ignorant of the power capabilities (Always fly HP) could someone explain? I would welcome power (adapter or otherwise) on the flights as I can't even get my two batteries to last the entire flight sometimes.

Lance
Robertsonland is offline  
Old Apr 27, 2005, 10:28 am
  #8  
 
Join Date: Oct 2001
Location: PHX/SFO/LAX
Programs: AA-EXP (1.7MM), BA-Slvr, HH-Diamond
Posts: 7,784
Exclamation

Originally Posted by Robertsonland
I don't really do any international travel so really haven't flown on a plane that has power to the seats.
You don't need to do intl flying to see power outlets. AA has them on all of its planes.

Originally Posted by Robertsonland
What is empower and why is it bad? I assume it has some odd connector that you need to buy an adapter for but for those of us that are ignorant of the power capabilities (Always fly HP) could someone explain?
Yes, empower is a different outlet type. AA has the 12V DC outlets which are the same as the cigarette lighter in your car. This makes it easy to use as many things (DVD players, TV's, etc) can use this outlet type. Empower would require another adapter.

Luckily I have an Igo Juice that can use either the 12V outlets or Empower.
ByrdluvsAWACO is offline  
Old Apr 27, 2005, 12:23 pm
  #9  
 
Join Date: Jun 2004
Location: Mesa, AZ
Programs: AA Ex Plat, Hilton Diamond, Marriott Silver
Posts: 638
Thanks for the info.

Yes I haven't had to fly anyone but HP so far so really don't see the inside of other airlines planes. I really wish they had them at least in F but oh well...

Lance
Robertsonland is offline  
Old Apr 27, 2005, 11:54 pm
  #10  
 
Join Date: Mar 2005
Location: Southern California
Programs: US Airways,Hilton HHonors, Marriott, National
Posts: 1,341
Lightbulb

Originally Posted by Robertsonland
Thanks for the info.

Yes I haven't had to fly anyone but HP so far so really don't see the inside of other airlines planes. I really wish they had them at least in F but oh well...

Lance
I have to admit I miss the power. I know AA is good about having them. UA has them in alot of planes in Business/First... HP does not seem to have any power in the seats.... That would really help now that they are pushing more east-west flights. @:-)
LAX1K to AmWest is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us - Manage Preferences Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service -

This site is owned, operated, and maintained by MH Sub I, LLC dba Internet Brands. Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Designated trademarks are the property of their respective owners.