Is wifi on all 777's?

Old Dec 9, 19, 10:51 am
  #1  
Original Poster
 
Join Date: May 2018
Programs: AeroPlan
Posts: 23
Is wifi on all 777's?

I'll be travelling in January from Rome to Buenos Aires. It'll be on a 772 according to the website. Do all of them have WIFI now? Is there a way to tell if I'll have WIFI?
drecca is offline  
Old Dec 10, 19, 9:57 pm
  #2  
 
Join Date: Nov 2008
Location: Enn Why Cee
Programs: DL, CO, LH, BA etc...
Posts: 1,559
In my experience (from August so things might have changed), WiFi is definitely *not* on all 777s. If the craft is refurbished with the larger screens, wifi will also be available - but I am not sure if there is a way to tell which aircraft is updated 0 I believe short of registration numbers, everything else is the same (e.g. seat maps or other configs)

I would not count on it and be pleasantly* surprised if it is available

* IIRC it is only available over ground so in your FCO-EZE use case, you are maybe looking of an hour or two of connectivity
goodandclassy is offline  
Old Jan 5, 20, 10:26 am
  #3  
 
Join Date: Sep 2013
Location: YYZ,FCO,ATH
Programs: AZ MilleMiglia, AF/KLM Flying Blue, A3 Miles & Bonus
Posts: 26
No, just flew a 777 and it didnít have WiFi or USB. But all the other times I flew 777, it did. So at least one 777 hasnít been updated.
fmirenzi is offline  

Thread Tools
Search this Thread
Search Engine: