Go Back  FlyerTalk Forums > Miles&Points > Airlines and Mileage Programs > Air Canada | Aeroplan
Reload this Page >

Altitude Dashboard "Promotion Code"

Altitude Dashboard "Promotion Code"

Reply

Old Mar 8, 18, 5:58 pm
  #16  
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 305
Originally Posted by Stranger View Post
Presumably they are also useless for people who don't travel in Y?

Can they be given away to people with no status?
i believe so.

yes.
eracerblue is offline  
Reply With Quote
Old Mar 9, 18, 7:30 am
  #17  
alc
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 4,506
Originally Posted by esquandolas View Post
A ha! Thanks. Is there any way to apply the coupon afterwards? I guess I'll give them a call and check it out. It's only a $10 savings or so, and the flight is not until July so no biggie. :-)
As far as I know, no, you can't applied it afterwards.
eracerblue likes this.
alc is offline  
Reply With Quote
Old Mar 9, 18, 9:46 am
  #18  
 
Join Date: Aug 2014
Location: YQB
Programs: AC E75K
Posts: 1,322
Originally Posted by alc View Post
As far as I know, no, you can't applied it afterwards.
That's right. I also tried reaching out to the Twitter team and the confirmed that the code has to be applied when making the reservation. It cannot be applied after the reservation has been completed.
jasdou is online now  
Reply With Quote
Old Apr 25, 18, 3:51 pm
  #19  
 
Join Date: May 2017
Programs: AC Altitude P25K, Aeroplan, Star Alliance
Posts: 5
Originally Posted by jasdou View Post
That's right. I also tried reaching out to the Twitter team and the confirmed that the code has to be applied when making the reservation. It cannot be applied after the reservation has been completed.
What about if booking through a travel agent? Can a traveler still use codes in this case?
esquandolas is offline  
Reply With Quote
Old Apr 25, 18, 3:52 pm
  #20  
 
Join Date: Jan 2017
Location: Halifax
Programs: AC SE100K, Marriott Elite/Ambassador. NEXUS, National
Posts: 1,912
Originally Posted by esquandolas View Post
What about if booking through a travel agent? Can a traveler still use codes in this case?
Why would you do that?
RangerNS is offline  
Reply With Quote
Old Apr 25, 18, 3:59 pm
  #21  
 
Join Date: May 2017
Programs: AC Altitude P25K, Aeroplan, Star Alliance
Posts: 5
Originally Posted by RangerNS View Post
Why would you do that?
I travel to Africa for work, and the itinerary is regularly a bit complex and involving multiple airlines.
esquandolas is offline  
Reply With Quote
Old Apr 26, 18, 4:03 pm
  #22  
 
Join Date: Feb 2015
Location: YYC
Programs: AC SE100K, BA Silver, Accor Platinum, Hilton Gold, SPG/Marriott Gold, Club Carlson Gold
Posts: 5,719
Originally Posted by RangerNS View Post
Why would you do that?
Many people are also stuck using a TA for corporate travel.
Adam Smith is offline  
Reply With Quote

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Thread Tools
Search this Thread