FlyerTalk Forums - View Single Post - The Lufthansa Longhaul Menu Thread (business class / first class)
Old Dec 30, 2017, 2:15 am
  #1953  
oliver2002
Moderator: Lufthansa Miles & More, India based airlines, India, External Miles & Points Resources
 
Join Date: Dec 2002
Location: MUC
Programs: LH SEN
Posts: 48,166
F Menu ex Germany January-February 2018

First Class ex DEU
Variation von Vorspeisen
Kaviar mit den traditionellen Beilagen
Gefüllter Rinderschinken mit Gorgonzola und Dattel-Sesam-Chutney
Gewürzkarotten mit Curry-Joghurt
Salat von Garnelen und grüner Papaya mit Chili
Junge Blattsalate mit gegrilltem Gemüse, dazu Joghurt-Limonen- oder Macadamianussöl-Dressing
Sorbet
Blutorangensorbet, auf Wunsch mit Champagner verfeinert
Auswahl an Hauptspeisen
Zweierlei vom Reh, Rücken und Bratwurst, mit Preiselbeerjus, Rosenkohlpüree und gebratener Topfenschnitte
Skrei mit Beurre Blanc, Bohnen-Cassoulet, geräuchertes Paprikapüree und Passepierre-Algen
Kartoffel-Pilzroulade, Gruyère-Sauce und grüner Spargel
Coq au vin von der Poularde, Perlzwiebeln, Blattspinat und cremige Polenta
Vielfalt an Käse und Dessert
Steinsalzkäse, Saint Agur, Ziegenkäse mit Honig, L‘Explorateur und Langres mit Mango-Peperoni-Chutney
Warmer Quarkkuchen mit Zitronenthymian, Joghurt-Hafer-Crumble und Schmand-Limonenblatteis
Marzipanmousse mit glasierten Kumquats und Walnussstreuseln

Choice of Appetizers
Caviar with the traditional Garnishes
Stuffed Beef Ham with Gorgonzola and Date Sesame Chutney
Spiced Carrots with curried Yogurt
Salad of Shrimp and green Papaya with Chili
Fresh Leaf Salad with grilled Vegetables and Yogurt Lime or Macadamia Oil Dressing
Sorbet
Blood Orange Sorbet flavored with Champagne upon your Request
Choice of Main Courses
Variation of Venison, Back and Bratwurst, with Lingonberry Jus, mashed Brussels Sprouts and fried Curd Cake
Skrei (Winter Cod) with Beurre Blanc, Bean Cassoulet, smoked Bell Pepper Mash and Passe-Pierre Seaweed
Potato and Mushroom Roulade, Gruyère Sauce and green Asparagus
Coq au vin with Pearl Onions, Leaf Spinach and creamy Polenta
Selection of Cheese and Dessert
Rock Salt Cheese, Saint Agur, Goat‘s Cheese with Honey, L‘Explorateur and Langres with Mango Peperoni Chutney
Warm Curd Cake with Lemon Thyme, Yogurt Oat Crumbles and Sour Cream Ice Cream flavored with Lime Leaves
Marzipan Mousse with glazed Kumquats and Walnut Crumbles
oliver2002 is offline