FlyerTalk Forums - View Single Post - Flying blue private sales coming up
View Single Post
Old May 6, 2017, 12:03 am
  #1  
Gajan
Moderator: Flying Blue (Air France & KLM)
 
Join Date: Dec 2004
Location: Rotterdam, NL
Programs: Flying Blue (AF/KL)
Posts: 4,711
Flying blue private sales coming up

From the TA website:

Boek World Business Class-tickets met korting tot wel EUR 750!
Vanaf dinsdag 9 mei 2017 start er weer een Private Sales actie voor uw Flying Blue-deelnemers.
Tijdens de actie kunt u bij KLM, World Business Class vroegboekvoordeel-tarieven (Z3, Z2, Z1 en ZL3) boeken naar een groot aantal intercontinentale bestemmingen.
Wees er vroeg bij want tijdens de actieperiode boekt u World Business Class tarieven met kortingen die kunnen oplopen tot wel EUR 750 per persoon!

De Private Sales actie biedt u de mogelijkheid om voor uw Flying Blue-deelnemers (Ivory, Silver, Gold en Platinum) tegen zeer aantrekkelijke tarieven, de meest comfortabele en ontspannen reizen in Business Class te boeken.
Medereizigers van Flying Blue-deelnemers profiteren direct mee van de korting, onder de voorwaarde dat zij in de boeking van uw Flying Blue-deelnemer zijn opgenomen.
Zo kan een gezin van vier personen maximaal EUR 3.000 besparen op World Business Class tickets!

"Private Sales by Flying Blue" zijn speciale tarieven op Business Class-tickets van KLM en partners die exclusief gelden voor Flying Blue-deelnemers (Ivory, Silver, Gold en Platinum). De tarieven kunnen door u worden geboekt.

Op zondag 7 mei 2017 worden alle Flying Blue-deelnemers middels een aankondiging per email voor geïnformeerd over de Private Sales actie. Op maandag 8 mei 2017 ontvangt u via het AgentConnect Nieuws meer informatie over deze actie, waaronder het boekingsproces.

Om uw Flying Blue-deelnemers maximaal te laten profiteren van de speciale tarieven op World Business Class stoelen, adviseren wij u om deze actie nauwlettend in de gaten te houden!
More info to follow tomorrow
Gajan is offline