FlyerTalk Forums - View Single Post - The Lufthansa Longhaul Menu Thread (business class / first class)
Old Feb 19, 2015, 1:14 am
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oliver2002
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F Menu ex US N.East March-April 2015

First Class ex USA North East

Variation von Vorspeisen

Kaviar mit den traditionellen Beilagen

Konfierter See-Saibling mit rotem Quinoasalat, Balsamico-Kerbel-Vinaigrette

Kräuterfilet mit Weizensalat, Rotwein-Vanille-Kranichbeeren und Ziegenkäse

Rettichsalat mit Wakame, Orange, Sesam und Ingwer-Vinaigrette

Saisonale Blattsalate mit Jicama, Gurke und Oliventomaten, dazu delikates Dressing

Auswahl an Hauptspeisen

Gegrilltes Rinderfilet mit Burgundersauce, Gemüsespieß und Basmatireis

Seeteufel im Zucchinimantel mit Zitronen-Schnittlauchsauce, Gemüsemedley,

Pfifferlingen und Mandel-Couscous

Frühlingsgemüsetaler mit gegrilltem Portobello, Spargel und Auberginenmarmelade

Mixed Grill, Medaillon vom Rind, Saltimbocca von der Poularde und

Geflügelwürstchen mit Zucchini, gelben Rüben und Mississippi Reis mit

Pecannüssen

Hühner-Graupeneintopf

Vielfalt an Käse und Dessert

Kilchurn Estate höhlengereifter Cheddar, Coulommier, Mountain Gouda,

geräucherter Cheddar und höhlengereifter Blauschimmelkäse, dazu Weintrauben

und Senffrucht-Chutney

Apfel-Streuselkuchen mit Vanillesauce

Lauwarmer Sea Salt Brownie mit Vanilleeis

Choice of Appetizers

Caviar with the traditional Garnishes

Confit of Arctic Char with red Quinoa Salad and White Balsamic and Chervil

Vinaigrette

Herb crusted Beef with Wheatberry Salad, Red Wine and Vanilla poached

Cranberries and Goat Cheese

Watermelon Radish with black Sesame Seed, Wakame Salad, Orange and Ginger

Vinaigrette

Seasonal Salad with Jicama, Cucumber and Teardrop Tomatoes presented with

delicious Dressing

Choice of Main Courses

Grilled Beef Filet with Burgundy Sauce, grilled Vegetable Brochette and Basmati Pilaf

Monkfish Zucchini wrapped with Lemon Chive Beurre Blanc, Spinach, Peas, Red

Pepper and Onion Medley, Chanterelle Mushrooms and Sunburst Squash

accompanied by Lemon and Almond Couscous

Spring Vegetable Rissole with grilled Portabello Mushrooms, Asparagus and

Eggplant Confit

Mixed Grill: Grilled Tenderloin Medallion, Prosciutto and Sage wrapped Chicken

Tender, sautéed Chicken Chipolata with Zucchini, Baby Yellow Beets and Wild Rice

Pilaf with Pecan Nuts

Vegetable Wild Rice and Pearl Barley with Chicken

Selection of Cheese and Dessert

Kilchurn Estate Cave Aged Cheddar, Coulommier, Mountain Gouda, Smoked

Cheddar and Cave Aged Bleu Cheese garnished with Grapes and Mostarda Puree

Apple Crumble Loaf with Crème Anglaise

Lukewarm Sea Salt Brownie with Vanilla Ice Cream
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