Sven Elverfeld, Restaurant aqua, Wolfsburg
Code:
Caviar from Service Cart
Caviar with the traditional Garnishes
Choice of Appetizers
Grilled Scallops, Cucumber Relish, Yogurt and Peanut Sauce
Venison Ham with Brussels Sprouts and Goat Cream Cheese, Brussels Sprouts
Dressing
Lettuce Mousse, Vinaigrette and Mushrooms
Mixed Winter Salad with Chanterelle Mushrooms and Pumpkin served with your
Choice of Potato or Herb Dressing
Soup
Pearl Barley Soup with Pointed Cabbage and smoked Duck Breast
Choice of Main Courses
Roast Goose with Red Cabbage and Potato Dumplings
Braised Veal Cheek with Truffle Sauce, Endive, Pear and Turnips
Turbot with Artichoke, brown Butter and Parsley Mash
Walnut Gnocchi with Gorgonzola and Pumpkin
Selection of Cheese and Dessert
Holzhofer Rezent, Chablis, Quadrello di Bufala, Bavaria Blu and Banon Cheese
presented with Grapes, fresh Figs and toasted Pine Nuts
Almond Panna Cotta and Orange
Carrot Cake with spiced Chocolate Ice Cream
Code:
Kaviarservice vom Wagen
Kaviar mit den traditionellen Beilagen
Variation von Vorspeisen
Gegrillte Jakobsmuscheln, Gurkenrelish, Joghurt und Erdnusssauce
Rehschinken mit Rosenkohl und Ziegenfrischkäse, Rosenkohldressing
Kopfsalat-Mousse, Vinaigrette und Pilze
Winterliche Salate mit Pfifferlingen und Kürbis, dazu zur Auswahl Kartoffel- oder
Kräuterdressing
Suppe
Graupensüppchen mit Spitzkohl und geräucherter Entenbrust
Auswahl an Hauptspeisen
Gänsebraten mit Rotkohl und Kartoffelklößen mit Kräuterschmelze
Geschmorte Kalbsbacke mit Trüffelsauce, Chicorée, Birne und Steckrüben
Steinbutt mit Artischocke, brauner Butter, Petersilienpüree
Walnuss-Gnocchi mit Gorgonzola und Kürbis
Vielfalt an Käse und Dessert
Holzhofer Rezent, Chablis, Quadrello di Bufala, Bavaria blu und Banon,
Weintrauben, frische Feigen und geröstete Pinienkerne
Mandel Panna Cotta und Orange
Karottenkuchen mit Gewürz-Schokoladeneis