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Old Oct 21, 2013, 2:16 am
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oliver2002
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Sven Elverfeld, Restaurant aqua, Wolfsburg

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Caviar from Service Cart

Caviar with the traditional Garnishes

Choice of Appetizers

Grilled Scallops, Cucumber Relish, Yogurt and Peanut Sauce

Venison Ham with Brussels Sprouts and Goat Cream Cheese, Brussels Sprouts 

Dressing

Lettuce Mousse, Vinaigrette and Mushrooms

Mixed Winter Salad with Chanterelle Mushrooms and Pumpkin served with your 

Choice of Potato or Herb Dressing

Soup

Pearl Barley Soup with Pointed Cabbage and smoked Duck Breast

Choice of Main Courses

Roast Goose with Red Cabbage and Potato Dumplings

Braised Veal Cheek with Truffle Sauce, Endive, Pear and Turnips

Turbot with Artichoke, brown Butter and Parsley Mash

Walnut Gnocchi with Gorgonzola and Pumpkin

Selection of Cheese and Dessert

Holzhofer Rezent, Chablis, Quadrello di Bufala, Bavaria Blu and Banon Cheese 

presented with Grapes, fresh Figs and toasted Pine Nuts

Almond Panna Cotta and Orange

Carrot Cake with spiced Chocolate Ice Cream
Code:
Kaviarservice vom Wagen

Kaviar mit den traditionellen Beilagen

Variation von Vorspeisen

Gegrillte Jakobsmuscheln, Gurkenrelish, Joghurt und Erdnusssauce

Rehschinken mit Rosenkohl und Ziegenfrischkäse, Rosenkohldressing

Kopfsalat-Mousse, Vinaigrette und Pilze

Winterliche Salate mit Pfifferlingen und Kürbis, dazu zur Auswahl Kartoffel- oder 

Kräuterdressing

Suppe

Graupensüppchen mit Spitzkohl und geräucherter Entenbrust

Auswahl an Hauptspeisen

Gänsebraten mit Rotkohl und Kartoffelklößen mit Kräuterschmelze

Geschmorte Kalbsbacke mit Trüffelsauce, Chicorée, Birne und Steckrüben

Steinbutt mit Artischocke, brauner Butter, Petersilienpüree

Walnuss-Gnocchi mit Gorgonzola und Kürbis

Vielfalt an Käse und Dessert

Holzhofer Rezent, Chablis, Quadrello di Bufala, Bavaria blu und Banon, 

Weintrauben, frische Feigen und geröstete Pinienkerne

Mandel Panna Cotta und Orange

Karottenkuchen mit Gewürz-Schokoladeneis
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