Go Back   FlyerTalk Forums > Travel&Dining > Travel Tools
Sign in using an external account

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 2, 15, 7:38 pm   #1
 
Join Date: Feb 2012
Location: London
Programs: A3, AC, SQ, BA, OZ, LX, TK
Posts: 503
Hotwire UK down?

So for the past several hours, Hotwire has been redirecting me to the US site. And it doesn't seem to allow me to go to any other country either. Has anybody else noticed this? Has this happened before? Could it be just a maintenance thing or do you think they are getting rid of their non-US sites? (Although, perhaps by the time anybody reads this, it will all be sorted)
Quite annoying, as US site is much more complicated in not giving the full price up front.
__________________
From each according to his ability, to each according to his need
AlwaysFlyStar is offline   Reply With Quote
Old Jun 2, 15, 10:57 pm   #2
Senior Moderator/Moderator: American AAdvantage, Mexico, and Talkboard Topics
 
Join Date: May 2000
Location: NorCal - SMF area
Programs: AA EXP / 5 MM; HH <>; SPG Gold; Maître-plongeur des Muccis
Posts: 46,725
Try using http://downforeveryoneorjustme.com and see.
__________________
"We wander for distraction, but we travel for fulfillment." - Hilaire Belloc
JDiver is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 15, 3:15 am   #3
 
Join Date: Feb 2012
Location: London
Programs: A3, AC, SQ, BA, OZ, LX, TK
Posts: 503
Quote:
Originally Posted by JDiver View Post
No. It isn't that it is actually down. But it redirects to the US website. However, they just responded to my email that this is a new change, and they have closed down all of their international websites, redirecting all bookings through the US site.
__________________
From each according to his ability, to each according to his need
AlwaysFlyStar is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 15, 3:44 am   #4
 
Join Date: Jun 2013
Location: FRA
Posts: 195
The German site seems to be down as well. It redirects to a site that shows a lengthy error message.
Alex71 is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 15, 7:08 am   #5
Senior Moderator/Moderator: American AAdvantage, Mexico, and Talkboard Topics
 
Join Date: May 2000
Location: NorCal - SMF area
Programs: AA EXP / 5 MM; HH <>; SPG Gold; Maître-plongeur des Muccis
Posts: 46,725
Not wonderful changes. That's sad.
__________________
"We wander for distraction, but we travel for fulfillment." - Hilaire Belloc
JDiver is offline   Reply With Quote
Old Jun 3, 15, 11:10 pm   #6
 
Join Date: Jan 2003
Location: HEL
Programs: Turkish M&S Gold
Posts: 3,779
I'm getting a lenghty error message as well whenever trying to access hotwire.com. Tried clearing cookies but did not help.
Gnopps is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Bookmarks


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 12:06 pm.