Go Back   > > >
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 7, 13, 8:08 pm   #841
  
Join Date: Jun 2011
Programs: SPG Platinum, Hyatt Diamond
Posts: 1,127
Quote:
Originally Posted by hengestone View Post
To all those who have asked...if you really want this, the last three digits are 937.
Pepsi 20937
jibi is offline   Reply With Quote
Old Nov 11, 13, 1:09 am   #842
  
Join Date: Oct 2012
Posts: 6
Anyone know the eligibility requirement for 14425?
hengestone is offline   Reply With Quote
Old Nov 15, 13, 8:51 pm   #843
  
Join Date: Jan 2009
Location: 30 minutes south of EWR
Programs: UA 1k MM;*A Gold; Marriott Gold; HiltonHonors Gold. Hyatt Diamond
Posts: 7,747
If I am a registered IBM Business Partner, would that allow me to use the IBM corporate code at international Hyatts? One version of my company business card has the IBM Business Partner mark on it.
Brituchenite is offline   Reply With Quote
Old Nov 17, 13, 12:38 pm   #844
Hyatt Contributor Badge
  
Join Date: Sep 2013
Location: SAN/IND
Programs: Hyatt Diamond
Posts: 1,401
Quote:
Originally Posted by Brituchenite View Post
If I am a registered IBM Business Partner, would that allow me to use the IBM corporate code at international Hyatts? One version of my company business card has the IBM Business Partner mark on it.
I would definitely think so. I travel frequently with my best friend who actually works for IBM and when we use the corporate code, they have never asked (out of probably 5+ times).
healthnut is offline   Reply With Quote
Old Nov 17, 13, 4:02 pm   #845
  
Join Date: Jan 2009
Location: 30 minutes south of EWR
Programs: UA 1k MM;*A Gold; Marriott Gold; HiltonHonors Gold. Hyatt Diamond
Posts: 7,747
Quote:
Originally Posted by healthnut View Post
I would definitely think so. I travel frequently with my best friend who actually works for IBM and when we use the corporate code, they have never asked (out of probably 5+ times).

I never have a problem in the US, but it seems that the overseas Hyatts are quite persnickety about having proof. Would the business card suffice?
Brituchenite is offline   Reply With Quote
Old Nov 17, 13, 5:12 pm   #846
Hyatt Contributor Badge
  
Join Date: Sep 2013
Location: SAN/IND
Programs: Hyatt Diamond
Posts: 1,401
Quote:
Originally Posted by Brituchenite View Post
I never have a problem in the US, but it seems that the overseas Hyatts are quite persnickety about having proof. Would the business card suffice?
Yes, I believe so. I have his business card on hand if I ever am there checking in before he arrives.
healthnut is offline   Reply With Quote
Old Nov 23, 13, 3:08 pm   #847
  
Join Date: Oct 2013
Programs: Aeroplan Elite, JAL, SPG Gold, Hyatt Diamond, IHG Platinum, Le Club Accor Platinum
Posts: 11
This one works well. Target Corp 12176
Charlesatlarge is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 13, 2:53 pm   #848
  
Join Date: Jun 2013
Location: New Zealand
Programs: Air New Zealand Gold / Korean Air Morning Calm / Qatar Gold / Hilton Gold / Hyatt Platinum
Posts: 80
Hi,

I'm planning to stay at the Park Hyatt Seoul a few nights using Samsung's corporate code. I used to work at work at Samsung and still have the business card I used to use.

What type of identification / evidence do they ask for at check-in? Would my old Samsung business card be sufficient? Or will they need an official letter from Samsung etc?

Also, some people on this forum are saying that the hotel e-mailed before asking for ID.. what ID is this? If this happened to me, would I just take a picture of my Samsung business card and send it back to them?

Any help would be appreciated.

Many thanks
minjunkwak is offline   Reply With Quote
Old Nov 26, 13, 11:46 pm   #849
Hyatt Contributor Badge
  
Join Date: Jul 2010
Location: Between AMS and BRU
Posts: 8,768
You obvious don't qualify for the rate.... so use it, with or without your old business card, at your own peril. Only the hotel determines what's sufficient.
RTW1 is offline   Reply With Quote
Old Nov 29, 13, 1:31 pm   #850
  
Join Date: Nov 2013
Location: Sydney, Australia
Programs: VTelecom
Posts: 1
Hello, Any discount code/corporate rate for Grand Hyatt Melbourne and Park Hyatt Melbourne? I am planning 3 days at GH and 4 days at PH in second week of December.

Thanks
vtelecom is offline   Reply With Quote
Old Dec 1, 13, 11:01 am   #851
  
Join Date: Aug 2000
Location: Seattle, WA
Programs: Alaska, AA, Hyatt, SPG
Posts: 6,641
Hyatt Discount Codes (many are Corporate)

We're an IBM partner - how do you prove this? Do I have to carry my signed contract around? Would some proof my company partners - my biz card, a logo on our website work?
lalala is offline   Reply With Quote
Old Dec 1, 13, 11:20 am   #852
  
Join Date: Sep 2007
Location: San Francisco & London
Programs: IHG Ambassador, Hilton Gold, Marriott Plat, Hyatt Diamond, SPG Platinum, Oneworld Sapphire
Posts: 1,009
This code (14425) is very good, states Partner Package as rate, does anybody know what this is?

Quote:
Originally Posted by hengestone View Post
Anyone know the eligibility requirement for 14425?
navatwal is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 13, 11:00 pm   #853
  
Join Date: Jun 2005
Location: NYC
Programs: UA 1K, AA EXP, DL Silver, Hyatt Diamond, SPG Gold, HHonor Gold, Hertz President's Circle
Posts: 329
anyone knows if GH Singapore check ID for corp rates?
epicurus is offline   Reply With Quote
Old Dec 3, 13, 11:48 pm   #854
  
Join Date: Jul 2011
Programs: Hilton Diamond, Hyatt Explorist, IHG Platinum, Cocos Gold
Posts: 9,813
Quote:
Originally Posted by epicurus View Post
anyone knows if GH Singapore check ID for corp rates?
They checked my ID for a Costco rate.
hailstorm is offline   Reply With Quote
Old Dec 5, 13, 9:15 pm   #855
  
Join Date: Feb 2007
Location: New York, NY
Posts: 1,825
Quote:
Originally Posted by hailstorm View Post
They checked my ID for a Costco rate.
That's funny! Anyone know what 23079 is?
LilZeppelin is offline   Reply With Quote
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Thread Tools
Search Thread
Go to Top
Forum Jump
Contact Us - FlyerTalk - Archive - Top