Go Back   FlyerTalk Forums > Miles&Points > Hotels and Loyalty Programs > Hilton | Hilton HHonors
Sign in using an external account

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 12, 07, 9:12 am   #1
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Dec 2000
Location: Herndon VA
Programs: AA EXP 2M, MR & SPG Gold, Hyatt Plat Avis Pref
Posts: 32,756
Problem entering AAA number on Hilton.com

What the eff is the number you put in the AAA line

not only is it effin stupid enough that I have to find my AAA card to put this GD number in.. what part of it do I put in.. i've tried everything it says its not valid.. well you know what you Effing monkeys at Hilton.. it is a valid number

is there something that I need to know for AAA rates and input?

Yeah I'm PO'd at the time I'm wasting on this lousy website
__________________
Want a FT date, Need a FWB, Searching for a hook up - Post a personal ad in omni
TrojanHorse is online now   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 9:56 am   #2
 
Join Date: Dec 2001
Location: Orlando, FL, USA
Posts: 2,392
It always works fine for me with my 16 digit AAA number. Is yours 16 digits? Are your dues paid up-to-date? Otherwise, I can't think of any only reasons why it would not work. The Hilton site is ALWAYS so effective and efficient.
upgrader is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 11:48 am   #3
 
Join Date: Nov 2005
Location: MOD/SFO
Programs: Whole Lot of Nothin' anymore - Thanks to baby!
Posts: 549
I agree...never had a problem with my AAA number. Now I even have it memorized.
bassmanben is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 12:02 pm   #4
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 7,742
Quote:
Originally Posted by TrojanHorse View Post
it is a valid number

is there something that I need to know for AAA rates and input?

I always have trouble with my number too. It says it's not valid (or something like that).
b1513 is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 12:19 pm   #5
 
Join Date: Mar 2005
Location: CAK/CLE
Programs: UA 2P/US,AA,DL,& FL Dirt/HH Gold,Hyatt Plat/Hz Gold,Avis Pres Club,Natl Executive
Posts: 499
I've gotten the same error, and was able to resolve it using the number on an old AAA card which had a different last digit (a check digit?)....I wonder if they are using an old database of AAA numbers or something. It is fairly annoying that I'm entering the correct number and the web site tells me it's wrong.
UAzip is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 1:13 pm   #6
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Jan 2001
Location: Summer at the Jersey Shore AAAH
Posts: 10,414
Since they went away from checking the box and actually making you enter your #, I just check the box for AARP. So far I haven't had anyone call me on it at checkin, and the rate is typically the same as the AAA rate. In the event that I do get questioned, I have the AAA card.
Dugernaut is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 1:45 pm   #7
 
Join Date: Mar 2003
Location: SC
Programs: HH Diamond, SPG
Posts: 199
AAA number

I never had any problems after I started using the correct number, and all I had to do was double click the AAA line and my number would show up, but for some reason that has changed. Now I have to enter it every time.
dapastaguy is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 2:12 pm   #8
 
Join Date: Feb 2005
Location: PHF,ORF
Programs: DL FO, UA Gold, HH Gold
Posts: 447
Haven't seen any problems here, I use the AAA number just about every time I book.
inagaddadavida is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 8:40 pm   #9
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Oct 2000
Location: He who dies with the most miles wins!!
Programs: WorldPerks Demoted again to SE, DL 3.1MM Hilton Diamond, SPG Gold
Posts: 11,682
Never had a problem. I check AARP and also AAA with number (all 16 digits)
__________________
Life's tough......it's even tougher if you're stupid -- John Wayne
mikey1003 is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 10:07 pm   #10
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,011
Slightly OT, but Im curious whether the regular rate vs. AAA are much difference?
ClipperClub is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 10:12 pm   #11
 
Join Date: Aug 2006
Location: CLT
Posts: 6,349
I notice around $10-$15 a night difference at Hampton Inns with AAA. YMMV.

I probably would not pass for AARP unless the person at the counter had no clue what it meant.
gj83 is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 10:21 pm   #12
In Memoriam
 
Join Date: Feb 2000
Location: Easton, CT, USA
Programs: ua prem exec, Former hilton diamond
Posts: 31,819
At most properties it's 10% when the discount is offered. Sometimes it's better then the net direct rate.

I'd be careful using AARP instead of AAA if you aren't an AARP member, some properties ask to see the AAA card to enter the number.

I've never had a problem, I have the number taped to the edge of my monitor for when I forget it.
__________________
Mike Cordelli mike@cordelli.com
cordelli is offline   Reply With Quote
Old Jan 12, 07, 10:29 pm   #13
FlyerTalk Evangelist
2014 Secret Santa
 
Join Date: Jun 2004
Location: Either at the shooting range or anywhere good beer can be found...
Programs: HH Diamond, Priority Club Platinum
Posts: 23,802
I've not had a problem entering mine unless I enter a number wrong. I have mine memorized by now.
__________________
The church is near but the road is icy, the bar is far but I will walk carefully”
--Russian Proverb
kipper is online now   Reply With Quote
Old Jan 13, 07, 7:04 am   #14
FlyerTalk Evangelist
 
Join Date: Dec 2000
Location: Herndon VA
Programs: AA EXP 2M, MR & SPG Gold, Hyatt Plat Avis Pref
Posts: 32,756
went to the Renaissance instead

when I couldn't get this to work (number not valid.. and yes its paid up and valid) I just said screw it Hilton and went to Marriotts site and got a room.
__________________
Want a FT date, Need a FWB, Searching for a hook up - Post a personal ad in omni
TrojanHorse is online now   Reply With Quote
Old Jan 13, 07, 10:49 am   #15
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,494
what i find most annoying is that i have to re-enter my aaa number every single time. this is the kind of information that can easily be saved in my profile.
crabbing is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Bookmarks


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 8:51 pm.